maanantai 31. heinäkuuta 2017

Vapaus

Kyllä se oma koti on vaan se maailman paras paikka. Etenkin näiden sairaalareissujen jälkeen on kotiinpaluu  yhtä juhlaa. Dreenit ja kanyylit jäivät sairaalaan, ja sitä tuntee itsensä kummasti vapaaksi, kun en ole mistään putkesta kiinni mihinkään.

Sairaalassa oli todella hiljaista, koska kirurgit olivat lomillaan ja leikkauksia aletaan tekemään sitten taas lomien jälkeen. Siksipä sainkin oikein extrahyvää hoitoa, kun hoitajillakaan ei ollut kiire mihinkään. Eikä vieraitakaan lapannut ovista ja ikkunoista. Yhden yön olin kahden muun potilaan kassa samassa huoneessa ja kolme yötä yksin. 

Ai, että oliko tämä nyt se vihoviimeinen leikkaus? En tiedä, sillä leikannut kirurgi jäi hänkin lomalle, eli en päässyt hänen kanssaan kunnolla juttusille. Nyt toivutaan tästä ja parannellaan haavoja ja komeita mustelmia, ja katsotaan miten palaset asettuvat paikoilleen!

Teekuppia raskaampaa en saa juuri nyt nostella, mutta onhan minulla täällä kotona apujoukkoja, ihan Ranskasta asti. Eli mikäs täällä on olessa.


Kuvat Ranskasta12 kommenttia:

 1. Mukavaa, että olet taas kotona. Hienot kuvat Ihanista ranskalaisista hortensioista. Toivon sinulle nopeaa toipumista. Muutenkin kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kotona on tosiaan hyvä olla. En ehtinyt Ranskassa paljoaakaan kuvata, mutta nämä hortensiat olivat ihan siinä naapurissa.

   Poista
 2. Pikaista tai ennemminkin pysyvää paranemista. Toivotaan, että viimeistä kertaa tästä lajista.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että olet taas kotona! Pikaista toipumista <3

  Kuvat ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita hortensiapuskia oli siellä joka pihassa. Kovin olivat kauniita.

   Poista
 4. Hyvä että olet jo toipumassa. Lepo on nyt varmasti tärkeintä. Niin ja sellaiset pienet virkistävät jutut, jotka omaa mieltä ilahduttavat. Olkoot ne sitten pino ihania lehtiä, hyväntuulen leffat, ystävän kanssa juttelu tai kupillinen hyvää teetä. Nyt voit kyllä hyvällä omallatunnolla olla itsekäs ja kerätä voimia rauhassa. Kuten sanoit, koti on paras paikka toipumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Leena. Kyllä minä levännyt olenkin ja muutenkin ottanut iisisti. Tänään on ollut ensimmäinen päivä, jolloin en ole juurikaan tarvinnut kipulääkitystä. Nyt ollaan jo voiton puolella. Ps. Sisustuslehti odottaa lukijaansa tuolla sängyssä.

   Poista
 5. Hyvä että olet päässyt kotiin toipumaan,ja pikaista toipumist a sinulle:) Kauniita kukkakuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jael. Sairaalassa sain kerrankin levättyä kunnolla, kun siellä oli niin rauhallista. Teki hyvää.

   Poista
 6. Toivottakoon nämä sinun hienot hortensit sinulle lepoa ja rauhaa toipumisen ajaksi. Hienoa, että tämä asia on näin pitkällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, naapurini oli tuonut meille ison kimpun hortenssioita ja tuolla ne ilahduttavat meitä kauniilla värillään. Huomenna on tarkastus sairaalassa. Harmi vaan kun itse maestro on lomalla, niin en pysty hänen kanssaan juttelemaan tulevasta.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!