tiistai 25. heinäkuuta 2017

Kun kutsu käy

Istuin junassa kohti Helsinkiä, kun sairaalasta soitettiin ja kerrottiin, että heillä olisi peruutusaika ja pääsisin leikkaukseen jo tällä viikolla. Sanoin, että kyllä käy.

Onhan tama aikalaista menoa ollut viime viikkoina. Suomesta tultuani olin töissä kaksi päivää, ja sitten lähdimme Ranskaan. Sieltä kotiuduimme sunnuntaina, ja nyt kolme kiireistä työpäivää ja torstai-aamuna aikaisin sairaalaan. Siellä joudun olemaan 1-2 yötä ja sitten 2-3 viikkoa saikkua. En tohdi edes toivoa, että tamä olisi se vihoviimeinen leikkauskerta ja rakennustyömaani olisi vihdoinkin valmis. Laskujeni mukaan tama on leikkaus numero kuusi, että kiitos vaan Möykky!

Blogitauko siis jatkuu vielä jonkin aikaa. Nukutus- ja kipulääkehöyryissä en ala tänne mitään säveltämään, vaikka paljon asiaa ja kuvia olisikin. Siinä kävisi nimittäin niin, että kuvat olisivat väärinpäin ja maat sekaisin...

Aion herkutella tänään mansikoilla ja jäätelöllä, ihan hyvällä omallatunnolla, sillä pakkopaastoa on tiedossa...taas kerran!


 
 
 

 
 
 


18 kommenttia:

 1. Toivon möykylle viimeistä matkaa maata kiertävälle radalle! Yritähän jaksella! <3

  VastaaPoista
 2. Voimia ja rohkeutta sairaalareissulle! Pidän peukkuja, että kaikki sujuu hyvin.
  Tsemppiä toipumiseen <3

  VastaaPoista
 3. Ajatuksin mukana. Pidä mieliala korkealla!

  VastaaPoista
 4. Zemppiä leikkaukseen ja toipumiseen. Toivon sinulle kaikesta huolimatta elämänuskoa ja tyyneyttä sekä rauhaa.

  VastaaPoista
 5. Onnea matkaan ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 6. Toipumisiin ,ja toivottavasti tuo on tosiaankin viimeinen leikkaus-

  VastaaPoista
 7. Onnea leikkaukseen ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Toivon sinulle onnea (toivottavasti viimeiseen) leikkaukseen ja pikaista paranemista. Toivu kaikessa rauhassa. Olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä! Toivotaan että leikkaukset olisivat sitten siinä :) Huomasin fb:ssä että olet hoodeilla ja tunsin houkutusta huudella että nähäänkö, mutta en kehannut kun ei ollut etukäteen mitään tietoa että tulet tänne ni annoin teidän lomailla rauhassa ;D

  VastaaPoista
 10. Saara,sinulle on haaste blogissani jos jaksat sen tehdä.

  VastaaPoista
 11. Ehkä luet tämän vasta joskus operaation jälkeen, mutta toivottelen silti sinulle roppakaupalla rohkeutta ensin leikkaukseen ja sitten jo toipumiseen! Voimahali :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!