sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Uudella kokoonpanolla

Ollaan pitkästä, pitkästä aikaan kotona Corkissa koko jengi. Siis ei vaan nyt viikonloppuna, vaan ensi viikollakin. Pojista vanhempi tuli kotiin hirveän tavaramäärän kanssa. Huomenna alkaa kolmen kuukauden opiskelujakso täällä kotikonnuilla. Mieskin on, ainakin vähän aikaa, viikot kotona. 

Juniorin kanssa meillä on ollut omat rutiinit ja nyt pitää sitten tottua, että ollaan kaikki saman katon alla. En ollenkaan valita, mutta tähän pitää kyllä vähän totutella. Ja ruokaa keitetään reilusti ja suuressa kattilassa. Miten kahteen poikaan voikin mahtua niin paljon ruokaa?

Meille tuli taas kevät ja olen käynyt pitkillä kävelylenkeillä. Aurinko on paistanut todella lämpimästi ja tuntuu, että kasvit kasvavat ihan silmissä. Ja tietysti nurmikko ja rikkaruohot. Yritän olla katsomatta takapihalle, sillä siellä pitäisi tehdä oikein kunnon raivaus. 

Ensi viikolla palaan taas joogan pariin ja yritän ehtiä studiolle 3-4 kertaa. Sinne ei ole pitkä matka, joten jos säät sallivat, aion jatkossa kävellä. Tunnit ottavat välillä lujille ja joskus tulee mieleen, että mitä minä täällä itseäni rääkkään. Olisi niin paljon helpompi, jäädä kotiin sohvalle lötköttelemään. Sitten kun suihkun jälkeen istahdan sille samaiselle sohvalle on olo niin mahtava, että sitä taputtaa itseään selkään ja sanoo, että hyvä kun taas lähdit. 

Studiolla on hyvä henki, ja olen siellä tutustunut moniin mukaviin ihmisiin. Tänään metsälenkillä tuli koiriensa kanssa vastaan yksi joogakaveri, jonka heti tunnistin. Tunneille mennään kuka missäkin verkkareissa, eikä siellä kukaan "tekstiiliurheile". Jokainen keskittyy täysillä omiin liikkeisiinsä, eikä koskaan tule sellaista tunnetta, että apua kaikki kastovat minua!

Sunnuntai alkaa taas vedellä viimeisiään. Maanantai-aamu lähenee uhkaavasti. Eipä tässä auta muuta kuin antaa periksi ja alkaa valmistella uutta viikkoa. 

***
Kuvat otin lauantaina Corkin yliopiston kampuksella.12 kommenttia:

 1. Todellakin kevättä teillä parhaimmillaan. Ihania kukkivia pensaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mangoliat kukkivat juuri nyt. Ovat kyllä todella kauniita.

   Poista
 2. Me käytiin sielä muskarissa ja sit ajoin vähän harhaan jälkeenpäin ja päädyttiin Corkin keskustaan hetkeksi. Lapset (taas) mankuivat "missä se Saara on, voidaanko mennä Saaralle?" :)) pitäiskö yrittää nähdä pääsiäisen tienoilla, vai onko jo ohjelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pääsiäisen Suomessa, mutta tulen jo maanantaina takaisin. Jospas näkisimme sitten seuraavana viikonloppuna.

   Poista
 3. Meilläkin kukkii magnoliat tai on osittain jo heittämässä kukkansa maahan.

  VastaaPoista
 4. Voi, miten siellä jo kauniisti vihertää ja kukkii!Täällä vielä reilusti lunta ja rämpsyä, mutta perässä tullaan!
  Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on jo ihan täysi kevät päällä. Siitä nautitaan!

   Poista
 5. Minäkin ihailen kuinka kevät on siellä jo edennyt. Täällä pitää vielä tovi odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sinnekkin vielä tulee. Rakastan Irlannin aikaista kevättä!

   Poista
 6. Hei vaan! Olen Irlanti-fanina seurannut blogiasi. Ihania kuvia taas. Kovasti ootellaan taas 16.6. alkavaa Irlannin reissua kohteena tällä kertaa Watervillen ja Clonmilen seudut. Kaunista kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet seurannut blogiani. AI että Kerryyn ja Tipperaryyn suuntaatte tällä kertaa. Kerryssä on kyllä upeat maisemat. Niissä silmä lepää. Mukavaa lomaa teille ja tilataan aurinkoiset säät kesäkuuksi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!