maanantai 9. tammikuuta 2017

Täällä taas

Viikonloppu meni, enkä saanut oikeastaan mitään järkevää aikaiseksi. No, välillä näin. Täällä oli jo parina päivänä suorastaan kevättä ilmassa. Mittarissa peräti + 10 C. En nyt kuitenkanan vielä kantanut pipoja ullakolle, sillä loppuviikosta on luvassa taas irlantilaista talvea, kaikilla mausteilla. 

Koulut alkoivat täällä tänään, joten elämään tulee taas rytmiä ja ryhtiä. Olin omasta mielestäni oikein superorganisoitu aamulla. Auto hyvissä ajoin täynä poikia, reppuja ja hockeymailoja.Sitten käynnistin auton ja huomasin, että jossain mättää. No, eturengas oli tyhjä, joten matkanteko jäi siihen. Hädissäni juoksin naapuriin ja pyysin häntä viemään pojat kouluun. Irlantilaisten avuliaisuus se jaksaa yllättää minut vuodesta toiseen. Vaimo oli mennyt bussilla töihin, joten mies löi minulle autonavaimet käteen ja sanoi, että saat lainata autoa päiväksi. Toinen naapuri puolestaan lupasi vaihtaa renkaan illalla. Lähetti vielä teksiviestin ja kysyi, että miten pääsen töistä kotiin. Meidän asuntoalue ei tosiaankaan ole se kaikista ystävällisin, mutta onneksi joukossa on näitä helmiä!

Uudenvuodenlupauksillani en teitä sen enempää kiusaa. Sitä samaa espanjaa, pilatesta ja joogaa. Ja tietysti tavoitteena on hoikistua ja kaunistua, kuten kaikilla muillakin. Itselleni lupasin säännölliset jalkahoidot, sillä joogatuneilla ollaan avoin jaloin. Jalat siis pitäisi olla "edustuskelpoiset". Kävinkin lauantaina hemmottelemassa itseäni, ja nyt kehtaa ottaa tunnilla taas sukat pois.

Eipä tässä tämän enempää. Sanainen arkkuni on kertakaikkiaan tyhjä. Vähän niin kuin pääkin. No, eiköhän niitä postauksia taas ala syntymään, kun arki vie mukanaan. 2 kommenttia:

 1. Paluu arkeen on minullakin aina vähän kömpelöä. Vähitellen sitten lähtee käyntiin.
  Onpa teillä kivat naapurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt olen taas päässyt arkeen kiinni. Oli jotekin niin nihkeää tällä kertaa. Meillä on kolme todella kivaa naapuria, vaikkakin yleensä ottaen tämä asuntoalue ei ole ollenkaan irlantilaisen ystävällinen.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!