maanantai 12. joulukuuta 2016

Lisää ovikoristeita

Suomalaisten pikkujoulut on nyt juhlittu ja univelkoja takaisin nukuttu. Sarakin tuli tänne pikkujouluilemaan ja samalla tapasi meitä Corkin alueella asuvia suomalaisia. Ja hauskaa oli! 

Eilen sitten jännitin naapurissa toista Saaraa ja harmitti, kun voitto jäi niin pienestä kiinni. Toisaalta se toinen sija on kyllä huippusaavutus, ja ihan varmasti poikii paljon uusia työtilaisuuksia. Eli X-Factor kiertueen jälkeen vain rautaa takomaan ja tosissaan.

Sitten niistä lupaamistani ovikoristeista. Tämä punainen koriste on tehty valkoiseen styroksirenkaaseen. Poistin palloista nupin ja narun, ja sitten aloitin täyttämään rengasta sen sisäpuolelta. Taas taiteilin kuumaliiman kanssa. Palloja menee aikalailla, joten kannattaa ostaa niitä kerralla enemmän. Kolot täytän aina pienillä palloilla. Tästä tuli tälläinen värikäs koriste.Eteiseen halusin jotain vähän rauhallisemman väristä ja tein tälläisen riippuvan koristeen palloista. Enkä tarvinnut edes kuumaliimaa. Poistin palloista vain narut ja pujotin pidemmät tilalle. Sitten leikkasin narut sopivan pituisiksi ja solmin yhteen. Vaaleanpunaisesta silkkinauhasta rusetti ja ovikoriste on valmis.

Ulkona on kyllä kaikkea muuta kuin jouluista. Sataa tihuttaa ja on kokopäivä ollut pilvistä. Ei tee mieli ulkoilla, ei. Suomen joulusäätä on liian aikaista ennustaa, mutta pettynyt olen, jos siellä on taas edessä lumeton joulu. Pojat, kun niin mielellään menisivät laskettelemaan, mutta ei vesisateessa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkista, meilla on joulupalloja jotka meinasin jo heittaa menemaan mutta ne tuleekin uusiokayttöön ovikoristeeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan askartelemaan. Niitä menee aika paljon, joten varaudu siihen.

   Poista
 2. Tervetuloa kotikulmille! Tapaninpäivälle lupailevat rinnettä avattavaksi. Toivotaan todella, että ei tule vesisateita. Täällä ollut viime päivinä tosi liukasta vaikka maa on nyt kyllä luminen ja kaikkialla näyttää talviselta :)

  M2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvältä näytä sääennuste. Toivon tosiaan, että rinne on auki. Vedä minua hihasta, jos tulet vastaan. En välttämättä enää tunnista!
   Mukavaa joulunodotusta sinne, pluskeleistä huolimatta.

   Poista
  2. Kiitos! Huonolta todellakin tuo lumitilanne nyt näyttää. Kyllä hupeneva lumi on tänään töissäkin ollut päivän puheenaihe. Vedän hihasta,jos jossakin sinut huomaan.
   Joka tapauksessa Tervetuloa ja Hyvää joulun odotusta ja Joulua!!! M2

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!