maanantai 28. marraskuuta 2016

Enkeli taivaan

Minusta enkelit ovat ihania läpi vuoden, mutta jouluna haluan niitä erityisesti paljon ympärilleni. 

Kehittelin enkelin styroksimukeista ja massapalloista. Ensin virkkasin mukin peittävän mekon sekä päähän koristeen. Siivet tein pienistä kakun aluspapereista. Ompelin ne ensin yhteen ja sitten mekkoon kiinni. 

Styroksimukin pohjan leikkasin pois ja vedin mekon päälle. Sitten työnsin pitkän tulitikun enkelin päähän kiinni ja kiinnitin sen teipillä mukin sisälle. Kun pää on tukevasti paikallaan on hiusten vuoro. Pumpulista enkeli saa kauniit hiukset, jotka liimasin päähän kiinni. Sitten askartelukaupasta ostetut silmät liimalla kiinni päähän. Lopuksi piirsin vielä enkelille hymyilevät huulet. 

Enkeleitä annan täällä Irlannissa ystäville joululahjoiksi. Samalla menetelmällä on työnalla myös itse joulupukki ja muori.  He eivät ole ihan vielä esittelykunnossa. 

Viikonloppu ei kuitenkaan mennyt ihan täysin askarrellessa, vaan sain tänne pieniä vieraita lauantaina. Siitä lisää huomenna.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näitä olen vääntänyt pitkään ja hartaasti. Yksi nuttu ja ilta!

   Poista
 2. Kiitos Saara, kun kirjoitat tätä blogia! On niin mukava päästä tekstiesi ja kuviesi kautta kurkistamaan Irlantiin, jossa en ole koskaan käynyt. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi <3 toivoo vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi. Joululussa parasta on sen odotus. Kiva kuulla, että olen onnistunut edes vähän avaaman ovea tänne Vihreälle Saarelle. Toivottavasti vielä joskus pääset tänne lomailemaan.

   Poista
 3. Kiitos sinulle taas kerran hyvästä vinkistä ja kauniista kuvista. Enkelit ja pienet ihmiset + eläimet sulattavat sydämen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulostin juuri netistä enkeleiden kuvia, kun täältä ei saa kiiltokuvia. Olivat kyllä niin suloisia.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. En tiedä maltanko antaa näitä ollenkaan joululahjoiksi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!