maanantai 7. syyskuuta 2015

Tulihan se sieltä

Nimittäin kesä. Tai ainakin jotain sinnepäin. Ei me täällä Vihreällä Saarella olla kovin vaativaisia. Kunhan ei sada, eikä tuule ja tarkenee edes vähän aikaa ulkona t-paidassa. Se riittää meille! Viikonloppuna oli siis täkäläisittäin kesäkelit.

Olen aina sanonut, että syyskuu on Irlannissa se paras kuukausi. Silloin kannttaa tulla tänne lomalle. Koulut ovat alkaneet ja majoituksenkin saa edullisemmin. Syksyä saattaa olla ripaus ilmassa, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin Suomessa. Kun takana on historian (kuulemma) surkein kesä, niin aurinkoinen viikonloppu otettiin kiitollisena vastaan.

Sunnuntai-aamuna vein Juniorin jalkapallo-otteluun, ja itse ajoin keskustassa sijaitsevan kävelyreitin ja puiston lähelle. Normaalisti parkkipaikan saaminen on vaikeaa, mutta kun kerrankin olin ajoissa liikkeellä, onnisti heti. Mietin mielessäni, että moni asia jää tekemättä ja kokematta sen takia, että ei viitsi lähteä kilpailemaan vähäisistä parkkipaikoista. Onko mikään sen ärsyttävämpää, kun on hyvä suunnitelma ja sitten ei löydä parkkipaikkaa, ei sitten millään? Minä onneton en osaa peruttaa kunnolla taskuun. Se taito pitäisi opetella. Helpottaisi täällä kovasti elämää! Pitääpä pyytää pojista vanhempi opettajaksi. Hänellä nimittäin luulisi olevan tekniikka vielä hyvässä muistissa, kun autokoulusta ei ole kovin pitkä aika.

Tässä kuvapläjäys sunnuntaikävelyltä.

Maanantain on jo illassa, eli eiköhän se tästä taas...

Ilmeisesti joku yo-kokeisiin valmistautuva oli saanut tarpeekseen erään kuuluisan kirjailijan koukeroisesta englannista...


4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja todellakin, kesä tuli ja hemmottelee ihan kunnolla.
  Meilläkin oli eilen jopa 20 astetta ja torstaille on luvassa jopa lämpimämpää! Nautitaan siis kesästä ennen talven tuulia :)
  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tälläinen jälkikesäkin ihan hyvää tekee. Nautitaan. Sitten saadaan taas talvella palella.

   Poista
 2. Tekisi mieli joskus matkustaa sinne Irlantiin kun laitat aina näytille niin kauniita kuvia. Siellä näyttää olevan niin paljon kauniinpaa kuin Suomessa, eikä tämäkään varmaan kaikkein rumin maa ole. Ehkä joskus sitten ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset joskus lomailemaan Vihreällä Saarella. Kyllä täällä näitä maisemia jaksaa ihastella, vaikka täällä pysyvästi asuukin.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!