keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Laiska se töitään luettelee

Tuli taas käytyä huutokaupassa. Miehen mielestähän meille ei tarvita yhtään mitään uutta eikä vanhaa. No, eihän sitä aina voi olla samaa mieltä. Tämä nyt vaan on sellainen "mun juttu". Tällä kertaa lähti mukaan pöytä ja jakkara Juniorin entiseen huoneeseen. Laitan siihen pöydälle ompelukoneen, kunhan saan sen ensin kunnostettua. Löytyi kun löytyikin aikaisemmin ostamalleni yöpöydälle ihan samallainen kaveri. Sille löytyy paikka meidän makuuhuoneesta ja mies saa sen ihan ikiomaksi. Eli hänkin hyötyy ostoksistani. Yöpöytä odottaa vielä toista maalikertaa ja sitten se on vasta esittelykelpoinen. Juniorillekkin löytyi yöpöytä uuteen huoneeseen. 

Enhän minä mitään huonekaluja kunnostaa osaa. Kunhan vaan pyyhin liat ja pölyt ensin pois ja sitten hion hiekkapaperilla, jos on jotain hiottavaa ja maalaan kahteen kertaan. Eli ei mitään vaikeaa tai monimutkaista. Maailma on täynä käytettyjä tavaroita ja huonekaluja, joista saa pienellä vaivalla ja rahalla ihan käyttökelpoiset. Eikä tosiaan tarvitse olla mikään ekspertti. Kaikkihan osaa maalata!


Tässä tälläiset aloittelijalle sopivat näpertelyt, jotka löytyivät sieltä samasta huutokaupasta. Nämä saivat vain maalia kaksi kerrosta ja valmista tuli.Kukkapöytä olohuoneseen.
Ja lehtiteline.
Arvatkaapas paljonko ostokseni tällä kertaa maksoivat? Siis se pöytä ja jakkara, kaksi yöpöytää, kukkapöytä ja lehtiteline. Yhteensä 45.00! Eli ei sieltä mitään arvokkaita antiikkihuonekaluja huudella. Viikonloppuna olisi tarkoitus saada yöpöydät valmiiksi. Pöytä ja jakkara ovatkin sitten vähän monimutkaisempia juttuja.
5 kommenttia:

 1. Tuossahan se juju piileekin...vanhasta uutta ja edullisesti! Ihana tuo lehtikori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nämä ostokset pankkia räjäytä!

   Poista
 2. Hyvät löydöt! Harva se nykypäivänä taitaa enää "tarpeeseen" ostaa:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Eiköhän meillä ole jo kaikkea ihan liiankin kanssa.

   Poista
  2. Totta. Eiköhän meillä ole jo kaikkea ihan liiankin kanssa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!