perjantai 11. syyskuuta 2015

Kun taivas aukeni

Nyt sitä taas tulee kuin saavista kaataen. Vettä nimittäin. Töiden jälkeen juutuin liikenteeseen ja myöhästyin monesta paikasta. En saanut ikkunoita pysymään "huurteettomina", joten näkyvyys oli mitä oli. Eikä tietysti nenäliinan nenäliinaa, edes käsilaukussa. Puhelimeen piippasi tekstiviestejä sieltä sun täältä. Mies ei päässyt sisälle, kun olin laittanut ovet niin hyvin lukkoon. Juniori odotti koulun pihassa kavereidensa kanssa. Pojista vanhempi pyysi puolestaan varaamaan lipun tämäniltaiseen junaan. Minua on tänään tarvittu niin töissä, kun kotona. Onhan se hyvä, että on kysyntää, mutta kohtuus kaikessa.

Kun viimein pääsin kotiin päätin, että EN laita ruokaa, ENKÄ varmasti siivoa. Ruoka hoitui hakemalla ja siivoaminen sillä, että otin silmälasit pois päästäni. Vaikka tämä perjantai on takunnut, heti aamusta alkaen, on takana kuitenkin ihan hyvä tai oikeastaan erinomainen viikko. Mies on kotona aamulla ja illalla. On ollut mukava istua ruokapöytään työpäivän jälkeen ja jutella päivän tapahtumista. Kun keittiö on siivottu, lähdemme yleensä kävelylle. Siis me, keskellä viikkoa! Sohvalla kutoessani on eteeni ilmestynyt teekuppi. Sellaisia pieniä, mutta kuitenkin suuria asioita.

Harjoitusten jälkeen isä on päässyt hakemaan Junioria. Eikä minun tarvitse olla enää joka ainoa arki-ilta autonratissa. Ja siitä puolestaan on seurannut se, että käyn pilateksessa ja pian espanjan kurssilla. Odotettavissa on oikein kunnon tehokurssi, sillä keskiviikkoisin kieltä opiskellaan peräti neljä tuntia.

Nyt takkaan tuli ja kynttiöitä palamaan. Pojista vanhempikin saapuu vielä tänä iltana kotiin. Jotenkin tällä viikolla on koti tuntunut todella tärkeältä. Tai siis paremminkin tieto siitä, että on koti. Noita masentavia uutisia katsoessa sitä tajuaa, että sekään ei ole mikään itsestäänselvyys.

Mukavaa perjantai-iltaa teille kaikille. Nautitaan tänään omista kodeistamme!


Nämä kuvat otin viime viikonloppuna. Kameran asetukset olivat vinksinvonksin, joten värit ovat vähän sekaisin.


2 kommenttia:

 1. Minakin kaytan tuota silmalasisysteemia siivoamiseen! Hyva idea.

  Omasta kodista nautin todella. Taalla on kaikki mukavasti paikoillaan. Ei mitaan tarvetta muuhun. Ulkomaan matkoille lahden aina mielellani, mutta muuten voin viihtya kotona vaikka kuukausikaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu meni taas tosi nopeasti. Paljon piti saada aikaiseksi, mutta vaan meni aika tekemättä mitään. No, ainakin tuli ladattua akkua uutta viikoa varten.
   Minäkin viihdyn hyvin kotona.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!