lauantai 29. elokuuta 2015

Täällä me vanhukset vaan...

Juniori treenaa maahockeytä tänään ja huomenna Limerickissä, ja pojista vanhempi autoilee jossain kavereidensa kanssa. Me vanhukset olemme täällä kotona kahdestaan. Näin siinä vaan on päässyt käymään! Silitin ison kasan vaatteita ja nyt tässä mietin, että mitähän seuraavaksi. Ulkoilin eilen työkavereiden kanssa myöhään, joten nyt haluan vain olla kotona ja mennä aikaisin nukkumaan.

Ihan unohdin kertoa teille yhden ison uutisen, joka vahvistui kaksi viikko sitten. Nimittäin reilun viikon päästä armas mieheni, kaikkien näiden vuosien jälkeen, aloittaa uuden projektin täällä Corkissa. Siis asuu kotona koko viikon ja tulee lähtee aamulla kotoa töihin ja tulee illalla kotiin. Tähän ajatukseen olen yrittänyt totutella. Onhan se aivan mahtava asia. Senkin tiedän, että ensimmäisenä kuukautena varmasti otetaan yhteen, kun minä itse olen täällä häärännyt ja tätä showta pyörittänyt soolona, jo vuosi kausia. Nyt pitää sitten antaa toisellekkin tilaa. Ainakin siivoamisesta neuvotellaan vielä monta kertaa, sillä meillä mies on siisti ja minä sellainen tuurisiisti. Juniorikin totesi, että kuule äiti, meidän pitää alkaa siivoamaan!

Tuli tässä viikolla mieleen se aurinko ja risukasa. Elämä kun on heittänyt eteen yhtä sun toista ja välillä on tuntunut, että eihöhän tämä nyt jo riittäisi. Ja nyt se samainen elämä suorastaan hymyilee. Joskus ne palapelin palaset osuvat kohdalleen meilläkin. Poika lopettaa teoriajakson, siellä pohjoisessa, neljän viikon kuluttua ja muuttaa takaisin Dubliniin. Isän huone vapautuu hänelle, joten ei tarvitse asua tädin nurkissa. Viime syksy oli hänelle todella rankkaa aikaa, kun kaikki oli niin kovin uutta. Nyt taas hän suorastaan odottaa Dubliniin muuttoa ja on jo miettinyt harrastuksia jne. Mummukin voi Suomessa ihan hyvin. Sekin on suuri iloinen ihme.

Asioilla on tapana järjestyä, ei kuitenkaan  aina niin nopeasti ja siinä järjestyksessä kuin itse haluaisimme. Pitää vaan jaksaa uskoa, että sateen jälkeen paistaa aina aurinko!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. En oikein vieläkään tahdo ymmärtää, että ensi viikolla mies on kotona every day!

   Poista
 2. Miten hieno uutinen! Nauttikaa nyt sitten, äläkä rupea miettimään, että milloinhan taas rysähtää:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nautitaan. Rysähtää sitten kuin rysähtää.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Etsin Dublinissa lahjoja kahdelle ystävälleni ja päädyin tähän kauppaan. Aivan ihana kauppa täynä kaikkea kivaa. Ja lahjatkin löytyivät helposti.

   Poista
 4. Kiva kuulla iloisia uutisia :)

  Blogissani on sinulle kysymyshaaste. Huomasin, että olet vastannut samankaltaiseen vuonna 2013, mutta kysymykset ovat toki erit tällä kertaa http://neljatuultaskotlannissa.blogspot.co.uk/2015/08/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenni! Haaste vastaanotettu ja kysymyksiin vastattu.

   Poista
 5. Ihanaa kuulla hyviä uutisia joka perheenjäsenelle! Saat huokaista. Nauttikaa nyt yhdessäolosta älkääkä riidelkö siivouksesta, se nyt on viimeinen riidan aihe! Sitäpaitsi se, joka näkee helpommin lian ja epäjärjestyksen, voi sitten alkaa sen siivouksenkin ; ) Uudet tuulet, uudet mielet. Elämä on jatkuvaa liikettä, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritämme olla riitelemättä, mutta kun toinen on oikein siisti... Anteeksi, että en ole kesän aikana pitänyt yhteyttä. Laitan sinulle viestin vaikka FBn kautta. Olisi kiva teitää, mitä sinne Suomen kuuluu!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!