maanantai 31. elokuuta 2015

Haaste naapurista

Siitä on jo vaikka kuinka kauan, kun viimeksi vastasin johonkin haasteeseen. Jenni Skotlannista haastoi minut vastaamaan seuraaviin kysymyksiin. Hän muuten kirjoittaa blogia nimeltään Neljä tuulta - perheen kanssa Skotlantiin. Minulle aivan uusi blogituttavuus, jonka aion tänä iltana vielä lukea.

Tässäpä näitä vastauksia!

1. Mikä on lempisanasi tai -lauseesi?

"Sometime today would be nice" - sanon Junioille varmasti joka päivä. Hän kun on hidas kuin etana, silloin kun pitää lähteä johonkin.

2. Jos saisit loppu elämäsi ajan syödä vain yhtä ruokaa, minkä valitsisit?

Kyllä se varmasti joku pastaruoka olisi. Sanotaan lasagne, joten syön sitten sitä loppu elämäni.

3. Mikä on parasta tekemistä sadepäivälle?

Oikein hyvä kysymys tänne Irlantiin, sillä yllätys, yllätys, täällä sataa usein! No, minulla on harvoin tekemisen pulaa ja sadepäivinä on mukava puuhailla kotona. Neulon, luen, kirjoitan tätä blogia ja haahuilen täällä kotona. Siirään vaikka kukkamaljakoita paikasta toiseen. 

4. Tärkein asia, minkä olet oppinut matkustamalla ja asumalla ulkomailla?

Että ei ole vain yhtä oikeaa tapaa elää.

5. Mikä oli lapsuudessa lempi kirjasi? Oletko lukenut sitä lapsillesi / toivoisitko heidän lukevan sen?

Mökillä oli ihana lastenkirja nimeltään Sadepäivien ratoksi. Siinä oli todella kaunis kuvitus ja sitä äidin kanssa luimme. Se oli sellainen tyttöjen kirja, joten meidän poikia se ei koskaan kiinnostanut. 

6. Milloin kirjoitit kirjeen viimeksi (paperilla ja kynällä)?

Taisi olla ennen joulua. Kirjoitan joskus kirjeen joidenkin joulukorttien väliin. Kirjeitä on muuten todella mukava saada. Ovat nykyisin niin kovin harvinaisia.

7. Minkä elokuvan haluat nähdä aina vain uudelleen?

Four weddings and a Funeral on kyllä aina yhtä hauska.

8. Mitä ostit viimeksi?

Olin eilen taas vaihteeksi huutokaupassa ja ostin sieltä pöydän, kukkapöydän, kaksi yöpöytää, jakkaran ja lehtitelineen. Koko helahoito maksoi 45.00. Nyt pitää hankkia maalit ja alkaa hommiin. Tykkään tehdä käsilläni ja nähdä tuloksen. Kaikille on paikka katsottuna, eli eivät minusta olleet ollenkaan turhia ostoksia. Mies on asiasta erimieltä ja pyöritteli silmiään, kun kaverini kanssa raahasimme tavaraa autosta. 

9. Mitä teit viime viikonloppuna?

Olin työkavereiden kanssa ulkona, kaverin kanssa metsässä lenkillä, pesin paljon pyykkiä ja silitin, siivosin ja sunnuntaina kävin siellä huutokaupassa. Niin, ja leikkasin nurmikon! Paljon jäi tekemättä, mutta ehtiihän sitä!

10. Mikä on lempiherkkusi?

Tulee mieleen Kuningatar-rahka jota syön Suomessa joka päivä. Se vaan on niin hyvää. Täällä Irlannissa puolestaan rakastan sisäänleivottua omenapiirakkaa, joko kerman tai jäätelön kanssa. 

Kiitokset Jennille tästä Liebster-haasteesta. Minun pitää nyt haastaa kolme bloggailijaa mukaan ja keksiä uudet kysymykset. Haastan mukaan Karoliinan From Karoliina-blogista, Marjukan Fab Forty Something-blogista ja vielä Juudean Jupinoiden Anun

Tässä näitä kysymyksiä sitten tulee

1.  Lempivaatteesi?
2.  Mikä on ärsytänyt tänään?
3.  Oletko säästäväinen vai tuhluri?
4.  Seuraatko politiikkaa?
5.  Mitä kieliä puhut?
6.  Miten ystäväsi kuvailisivat sinua?
7.  Minkä taidon haluaisit vielä oppia?
8.  Suosittele mielenkiintoista blogia.
9.  Voisitko olla bloggaamatta?
10. Missä olet ja mitä teet kymmenen vuoden kuluttua?


Kuten huomaatte, täällä ollaan valmiina seuraamaan rugbyn maailmanmestaruuskisoja.
Minua kyseiset kisat eivät voisi vähempää kiinnostaa. En oikein tajua mikä rugbyssä viehättää. 
Tässäkin pubissa tulee olemaan vilkasta, kun väki menee sinne seuraamaan otteluita.


Ps. Ja seuraavassa postauksessa käydään taas pääkaupungissa.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, näitä riittää. Osa on ihan irlantilaisten omia ja osaa käytetään myös naapurissa. Pitääkin tehdä niistä joskus ihan oma postaus.

   Poista
 2. Näitä on hauska lukea ja hyvät kysymykset olit laatinut seuraavillekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita tulee nykyisin tosi harvoin. Johtuukohan siitä, että yhdessä vaiheessa unohdin niihin vastata. Seuraavan haasteen kun saan, niin haastan sinut mukaan!

   Poista
 3. Rugby on mun juttu! Ja hurling! :) Ihan varmaan siksikin, etta niissa on sita samaa fyysista 'raivoa' ja taklausta kuin jaakiekossakin. Jalkapallo on minusta aina ollut tylsa peli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua taas ei haittaisi, vaikka televisiosta ei tulisi urheilua ollenkaan!

   Poista
 4. Kiva, että vastasit haasteeseen. Olisi kiva nähdä kunnostetut huutokauppalöydöt joskus uusilla omilla paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun haastoit. En ole vieläkään ehtinyt lukemaan blogiasi alusta "loppuun". Huutokauppalöytöni esitten piakkoin. Kaksi olen jo kunnostanut ja kolmas odottaa vielä toista kerrosta maalia. Sitten edessä on vähän suurempi urakka pöydän ja jakkaran tuunaus. Taidan tarvita niihin apua ystävältäni.

   Poista
 5. Lasagne on kyllä hyvää. Mutta syödä vain ja ainoastaan yhtä ruokaa, se kyllä tuntuisi lasagnestakin huolimatta aika kurjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaisi tulla lasagnea korvistakin ja vähän muualtakin. Tylsää olisi, jos samaa sapuskaa söisi päivästä päivään. Toisaalta taas jos olisi ihan oikeasti nälissään, niin silloin vetelisi lasagenakin vuodesta toiseen...

   Poista
 6. Kivaa - mä rakastan tällaisia haasteita! Olipa mukava, kun muistit mut. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että otit haasteen vastaan. Kyllähän minä sinut muistan, kun käyn ahkeasti hakemassa vinkkejä ja ideoita blogisasi, vaikka ei aina asut ihan siltä näytäkkään. LOL.

   Poista
 7. Höh, olin muka kännykällä kommentoinut mutta ei näy sitä kuitenkaan missään :( Mutta siis mahtavaa, näitä haasteita ei olekaan pitkään aikaan ollut, ryhdyn heti hommiin :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan vastaamaan kysymyksiin ja varatkaahan ne lennot taas kevääksi. Aivan mahtavaa, että tulette taas tänne lomalle ja huone on käytössänne, jos vain sitä tarvitsette.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!