tiistai 7. heinäkuuta 2015

Olen ongella!

Tai siis en varmasti ole, mutta lomalla kuitenkin. Ihan pian. Nettiyhteyttä minulla ei Suomessa ole kuin satunnaisesti, joten blogi jää nyt myös lomalle.

Sään suhteen olen jo antanut tältä kesältä periksi. Täällä sataa ja Suomessa sataa, joten se siitä.
Töissä vielä pöytä tyhjäksi, ja sitten ensin suuntana Dublin ja sieltä Helsinkiin. Juniori rippileirille Pieksämäelle ja sitten lakeuksille. Mieskin saapuu perässä pidennetyksi viikonlopuksi Suomeen ja rippijuhliin. Isoveli puolestaan ei opiskeluiltaan pääse, mutta menee Suomeen syyskuussa.

Mukavaa heinäkuuta teille kaikille... toipa se sitten mukanaan helleaaltoja tai rankkasateita tai jotain siltä väliltä!


 Arvauskilpailu. Mistä nämä kuvat on otettu?

8 kommenttia:

 1. Toivotan sinulle mukavia lomapäiviä Suomessa äitisi tukena ja pojan rippijuhlia odotellessasi. Arvaan, että kuvat ovat Helsingin Linnunlaulusta. Kesäterveisin, Lukija AL

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa lomaa ja rippijuhlia. Toivottavasti saamme tänne Suomeen hieman lämmintä säätä. Yhdyn edelliseen arvaukseen eli Linnunlaulu Helsingissä.

  VastaaPoista
 3. Olihan tässä jo 5 päivää hellettä. Seuraavista ei tietoa...:( Onkimaan kyllä tekisi mieli ja yritin asiasta miehelle jo vähän vinkata! :) Hyvää lomaa säistä huolimatta!!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Helsinkiin! Juuri nyt sataa, mutta ehkä jo huomenna paistaa aurinko :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa lomaa Pohjanmaalla. Itse en Suomen lomalla sinne taida ehtiä.

  VastaaPoista
 6. Kesä se on kylmempi ja sateisempikin kesä. Ihania hetkiä Suomessa!

  VastaaPoista
 7. Minua ihmetyttaa, etta voit ottaa niin paljon aikaa pois toista kun olet jo muutenkin joutunut olemaan pois aika paljon sairautesi vuoksi..Sinulla on todella erityislaatuinen ja ymmartavainen tyonantaja.
  :) Irlannissa on muuten taas kesa muutaman viikon tauon jalkeen-jos nyt sitten taas kestaa(sadetta luvassa tana iltana..)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!