perjantai 26. kesäkuuta 2015

Sydän vähän kallellaan

Perjantaita, ystävät hyvät!

Kiireisestä työviikosta sittenkin selvitty, iltapäivätirsat ansaittu ja otettu, ystävän kanssa lenkkeilty ja kuulumiset päivitetty, ja minkä parasta lämpimässä illassa. Nyt valkoviiniä lasissa, eikä kiire mihinkään.

Pojista vanhempi sai viime viikolla ajokortin. Hurraa! Tuli nyt illalla kotiin isän kyydissä, ja olivat jo matkalla poimineet kavereita kyytiin. Autoa tuskin tänä viikonloppuna meidän pihassa näkyy.  Ei kuulemma olisi saanut halata kavereiden nähden, mutta halasin sittenkin. Se on meidän äitien oikeus, nyt ja aina. Junioria on ikävä, mutta maanantaina hänkin on sitten pyykkikasansa  kanssa kotona.

Äiti kuulosti oikein pirteältä puhelimessa. Alan jo uskomaan, että vielä hän palaa kotiin. Kolme viikoa sitten en olisi uskonut, että näin hienosti ovat asiat.

Jos jotain olen elämästä oppinut niin sen, että niistä harvinaisista hetkistä, jolloin tuntuu, että kaikki on kohdallaan, pitää nauttia täysillä. Juuri nyt on kaikki hyvin, eikä huomisesta ei kannata vielä huolehtia.


Päässä on soinut koko viikon Kaija Koon "Sydän vähän kallellaan".  Kaija Koosta olen aina tykännyt, ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kappaleiden sanat koskettavat.


"Tänään on kaikki hyvin, minä tiedän

Sä tuli käymään vaan
On silti mulla takiasi aina
Sydän vähän kallellaan
Sydän vähän kallellaan"
4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia !
  Toivottavasti äitisi pääsee pian kotiin, välillä on vaikeaa, kun on huolehtii sekä lapsista että vanhemmista, silloin täytyy välillä muistaa myös itseään, että jaksaa. Lenkki, juttelu ystävän kanssa ja lasi viiniä, kuulostaa ihan täydelliseltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti pääsee sairaalasta joko ensi viikolla tai sitä seuraavalla. Olen silloin onneksi Suomessa pari viikkoa lomalla. Yritän pitää huolta myös itsestäni, sillä minusta ei ole apua kenellekkään, jos olen täysin loppu.

   Poista
 2. Niinhän se on, sydän vähän kallellaan. Niiden syntymästä asti. Tai omasta syntymästä asti suhteessa äiteihin ja iseihin:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tämä on niin ihana kappale, että tulee aina tippa silmään.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!