sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vihdoinkin valmista

Näitä tyynynpäällisiä neuloessa on tullut katsottua ohjelma, jos toinenkin. Valmista tuli vihdoinkin, ja nyt osaan tehdä jopa palmikkoneuletta. Mallit ovat ihan omasta päästä.

Sohvatyynyt ostin kirpputorilta €2.00 kipale. Kahden tyynyt reunat virkkasin kiinni, Harmaa päällinen oli liian suuri, joten sen kursin kiinni isolla neullalla. Tyynyt "sijoitin" meidän makuuhuoneeseen. Piristävät kummasti yksiväristä päiväpeittoa.


19 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä - ja hienot värisävyt!
  Tykkään tuosta ruutuneuleesta ja heti alkoi mielikuvitus lentämään; mitä kaikkea tuollaisella mallilla voisikaan kutoa;)
  Kivaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppojat olivat tehdä. Taidan tehdä vielä tuollaisen ruutuisen kadella eri värillä. TVtä katsellessa syntyvät kuin itsestään.

   Poista
 2. Onpa kauniita! Brava! Oon melkein kateellinen, itselläni kun on sormi keskellä kämmentä kaikissa käsitöissä, ei onnistu multa.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, kyllä onnistuu ihan varmasti siellä Italiassakin.

   Poista
 3. Yhdyn ilahtuneisiin kommentteihin, todella kivat tyynyt ja edulliseen hintaan. Tuovat rauhallista pehmeyttä ja kivaa kuviointia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän talviset, mutta täällä on nyt niin viileää, että neulominenkin tuntuu ihan luontevalta. Eikä tosiaan maksaneet paljon.

   Poista
 4. Ovat todella kauniita! Jotenkin niin Irlantiin sopivia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sitä minäkin. Täällä on jotekin aina neuleille sopiva sää...siis ihan sisälläkin.

   Poista
 5. Tulipa niistä hienot! Itse olen sellainen tumpelo etten osaisi tuollaisia tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti osaisit. Lankakauppaan sieltä!

   Poista
 6. Ihania! Itse osaan juur ja juur pujottaa neulaan langan ja sekin alkaa ikänäön takia olemaan vaikeata. Käsitöiden tekemisen taito on jotain mitä vanhemmiten olen kaipaillut. Onneksi hyppäsi taas seuraavalle sukupolvelle, suvussa on osattu yleisesti ottaen hallita käden taidot.

  Miten teillä; kulkevatko teillä käsityöt suvussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä käsityöt kulevat suvussa. Äiti osaa tehdä sukan vaikka silmät kiinni ja on kutonut minulle kansallispuvun - joka ei kyllä mahdu päälle enää... Hän myös on virkannut paljon verhoja yms.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Käytin näihin lankavarastostani lankoja. Ostan niinä aina Aldin tarjouspöydiltä varastoon.

   Poista
 8. Minulla olisi haaveissa kanssa ottaa puikot pitkästä aikaa käsiin ja ryhtyä neulomaan ensi talveksi villasukkia. Olisi muutama kiva malli ja tahtotila nähdä, että vieläkö tuo luonnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti onnistuu. Siitä vaan harjoittelemaan!

   Poista
 9. Neulottuja/virkattuja tyynynpaallisia on kylla kiva tehda! Valmistuvat suht nopeaan myos.
  Vaikka kirpparien ystava ja niiden 'suurkuluttaja' olenkin, niin ikina en osta mitaan tyynyja/peittoja/mattoja kirppareilta, koska niita(etenkaan tyynyja) on vaikeaa pesta, ja ikina ei voi tietaa millaisesta huushollista ne on kotoisin.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!