lauantai 9. toukokuuta 2015

Rauhoittaa ja rentouttaa kummasti

Niinä päivinä – ja niitä ainakin minulla on – kun pipoa kiristää normaalia enemmän on rauhallisesta musiikista on apua. Töissä puolestaan on aina ympärillä hälyä ja keskittyminen on vaikeaa. Silloin  auttaa, kun pistää "luurit" korville ja taustalle kaunista musiikkia. 


No, lähetit soittavat ovikelloa yhtä railakkaasti, olivat luurit sitten päässä tai pöydällä, mutta annettakoon se heille anteeksi, työtäänhän he vain tekevät. Toinen ongelma töissä on se ,että harvoin saan tehtyä mitään kerralla loppuun asti, ja se pakkaaa toisinaan ärsyttämään. Siksipä keksinkin "luurit"!  Silloin eivät ympäristön äänet häiritse, ja minut jätetään hetkeksi rauhaan. Kuulokkeet ovat minun  Do not disturb- kylttini!
Mitä sitten kuuntelen? No, youtubesta löytyy vaikka mitä, mutta tässä muutamia suosikkejani.
Kelttiläistä musiikkia  
Kaunista musiikkia ja laineiden liplatusta ja puron virtausta, aaltoja...Ihanaa pianomusiikkiaRentouttavia hetkiä musiikin parissa!

2 kommenttia:

  1. Olipas rentouttavaa ja tuo kelttiläinenkin oli ihan erilaista, kun mitä kuvittelin. Pianomusiikki taasen ei ole mulle samalla tavalla rentouttavaa, kun muut, kun joskus nuorempana tuli soitettua pianoa niin jos kuuntelen pianomusiikkia alankin ajattelemaan kuinka se soitetaan, eikä se sitten olekaan enää niin rentouttavaa, kuten esim tuo veden solina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit olla aikonasi parempi soittaja kuin minä. Kadehdin ihmisiä, jotka osaavat soittaa. Veden solina on kyllä todella rentouttavaa. Minua alkaa heti hautotuttaa, kun kuuntelen sitä.

      Poista

Jätä kommentti. Kiitos!