perjantai 15. toukokuuta 2015

Polkuja ja jokia

Teistä varmasti jo suurin osa tietääkin, että Blogilista lopettaa toimintansa piakkoin. Sen kautta olen saanut paljon lukijoita, joten eteen tuli tenkkapoo. Onneksi kaikkien alojen erikoisasiantuntijalta, Googleilta, löytyi ratkaisu ongelmaani, ja nyt blogiani voi seurata Blogipolun kautta. Sieltä löytyy paljon luettavaa blogeista pitäville, joten käykääpäs kurkaamassa.

Huomenna oma polkuni johtaa, pitkästä aikaan, Dubliniin. Mielenkiinnolla odotan, miltä talossa näyttää. Minulla on edessä verhojen ja verhotankojen metsästys. Käyn pääkaupungissa ihan vain päiväseltään, joten aikaa ei ole likaa!

Näin perjantain kunniaksi tai iloksi, ihan miten vaan, laitan tänne tämän hetkisen suosikkibiisini: James Bayn Hold Back The River.
Mukavaa viikonloppua ja palataan asiaan sunnuntaina, mikäli huutokaupalta tänne ennätän. Metsästän edelleen olohuoneen seinälle sopivaa taulua. Jospas nyt löytyisi!

9 kommenttia:

 1. Blogipolulle kävi myös minun tieni. Toivottavasti löytyy vehor, tangot sekä taulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne siis! Joo, verhot löytyivät ja tangot mies käy hakemassa myöhemmin. Huutokauppaan en jaksanut lähteä. Vanha mikä vahna...Dublin vei mehut.

   Poista
 2. Ihana biisi! Perjantai-ilta, vähän valkoviiniä ja hyvää musiikkia. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee.. No mukava oli kun mies saapui seuraksi mökille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin. Tämä jää soimaan päähän. Lasi valkoviiniä perjantai-iltaisin on yleensä minunkin ohjelmanumeroni. Ai, sillä on jo aloitettu mökkikausi. Toivottavasti pääsit saunaan, mutta miten oli uimisen kanssa?

   Poista
 3. Joku ehdotti myös listaa nimeltä bloglovinit? Blogipolku näkyy olevan hyvin organisoitu, hakusanalla löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin blognovia katsomassa, mutta ei ollut mielestäni yhtä hyvä kuin blogipolku, joka on mielestäni todell selvä ja kuten sanoin hyvin oraniseerattu.

   Poista
 4. Bongasin blogisi Blogipolulta, hyvin toimii uusi palvelu. Kiva löytää muita ulkosuomalaisia bloggaajia Britteinsaarilta. Skotlannissa on myös harmaata ja koleaa, mutta kesän tuloon vielä uskotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että homma toimii ja uusi lukija ilmottautuu. Minua jäi vähän kaivelemaan, että miksiköhän se blogilista lopetti? Tulen vastavierailulle sinne Skotlantiin, kunhan ehdin. Täällä on tänään satanut ja paistanut ja tuullut. Edelleen on kylmä. Eikä kesästä tietoakaan.

   Poista
 5. Joku sanoi, että blogilistaa ei oltu päivitetty vuosiin eli ei ollut enää ajan tasalla hakutoiminnoissa yms. Juuri kun minä ne opin ; ) Rankkaahan tuommoisen listan pitäminen on!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!