sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Yöpöydät

Sitä ollaan oltu jo kertaalleen huutokaupassa ja huudettu kotiin kolme taulua. Vielä kun saisin yhden hyllykaappisysteemin meidän olkkariin, niin olisin oikein tyytyväinen. Taulujen ja sen kaapin välillä on 400 muuta huudettavaa tavaraa, joten tulin välillä kotiin laittamaan ruokaa ja silittämään. Ja kuten kuvasta näkyy bloggaamaan. Onneksi huutokauppa on lähellä, että voin sieltä välillä häipyä ja mennä sitten takaisin. Ystäväni on laskenut, että tunnissa käydään läpi 100 tavaraa, eli siitä voi sitten hyvin laskea, milloin pitää olla paikalla.

Huusin kaksi yöpöytää pari kuukautta sitten, kympin kipale. Maalasin ne, ja nyt on kummallekkin löytynyt sopivat paikat. Oma yöpöytäni on aina täynä kaikkia purkkeja ja purnukoita ja keksin ongelmaan ratkaisun: pienempi pyötä, jossa on kaappi.Jospas  nyt vihdoinkin pysyisi yöpöytä siistinä ja purkkivapaana!


Toinen yöpöytä puolestaan löysi uuden kodin meidän pienestä vierashuoneesta, jossa itsekkin viihdyn välillä lukemassa tai ottamassa nokosia.


Maalipurikit odottavat sitä olohuoneen pientä kaappia. Katsotaan saanko sen, vai karkaako kaappi käsistä. Minulla on nimittäin tiukka budjetti, jota en ylitä. Ja mitään turhaa en enää osta. Siis ihan vaan sellaista, jolle on käyttöä. Muuten hukuisimme täällä pian turhaan tavaraan. 


10 kommenttia:

 1. Luin edellisen postauksen, joka koski kommenttien vähenemistä. Olen itse yksi näistä lukijoista, joka on vähentänyt blogikirjoitusten kommentointia. Suurin syy on, että luen blogeja useimmiten tabletilla tai älypuhelimella. Nyt istun läppärin ääressä ja haluan kommentillani kertoa, että seuraan blogiasi säännöllisesti. Kiitos hienoista kuvista ja mukavista postauksista.
  Yöpöytä on tosi hyödyllinen asia. Meilläkin yöpöytäasia on ratkaistu monella eri tavalla vuosien saatossa. Terveisin, Lukija AL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja on kiva kuulla, että seuraat blogiani säännöllisesti. Se innoistaa kirjoittamaan ja kuvaamaan.
   Minä ajattelin, että jos yöpöydän koko pienenee, niin siihen ei mahdu enää paljon purkkeja ja purnukoita. Nyt ovat kaapissa piilossa. Eri asia on, että unohtuuko niiden käyttäminen.

   Poista
 2. Maali tekee ihmeitä,niistä tuli ihan uudet:)

  VastaaPoista
 3. Ihania yöpöytiä :)

  Tuosta eiisestä päivityksestä. Minusta silloin jo alkoi "kommnetoinnin" alamäki, kun keskustelut blogeissa muuttuivat vain kommenteiksi. Moni lisäksi odottaa, että heidän blogiaan kommentoitaisiin paljon, eikä käy itse koskaan missään kommentoimassa.

  iPadilla kommentointi onnistuu hyvin, paraillaankin sitä teen. Mutta oisko se niin että useat ovat laumaeläimiä ja keskittyvät kommentoimaan sinne minne muutkin :D
  Jossain vaiheessa koin että blogimaailmasta oli tullut kilpakenttä. Kenellä on eniten lukijoita, kenen blogi oli "suosittu". Näkyvät lukijat ja blogilinkitykset omalla sivulla eivät välttämättä kerro mitään. Itsehän poistin sen lukijaluukun kokonaan (mihin liitytään lukijaksi).

  Joskus blogin aihe on loistava, mutta kirjoittaja on jo sanonut kaiken tai olen niin täydellisen samaa mieltä hänen kanssaan, ettei mitään sanottavaa ole. Joskus aihe ei kosketa, joskus en osaa sanoa mitään. Mutta ennenkaikkea, syy miksi olen niin usein ollut blogistaniasta poiskiin, on siihen menevä aika. Siksikin pidän pienenä sen piirin, joissa lueskelen blogeja. Että ihan oikeasti jaksaisin kuunnella, mitä sanottavaa blogin pitäjillä on.
  Muta ihmiset kokevat blogitkin eri tavoin. Tämä oli henkilökohtainen mielipiteeni aiheesta, joku toinen ajattelee aivan toisin ja sekin on ihan yhtä oikein ajateltu :D


  Liian vakavastihan tätä ei saisi ottaa, tai sitten siitä pitäisi saada palkkaa. Mutta jos pitäisi nimetä yksi blogimaailman henkilö, joka tuottaa iloa kommenteillaan todella monelle, on se Jael. Ja aina tulee sellainen olo ainakin, että hän on todella lukenut tekstin myös. Mutta Jael vaikuttaa muutenkin sellaiselta, että hänellä riittää aina aikaa ja energiaa ihan kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Jaelille pitäisi kyllä antaa mitalli. Jaksaa aina kommentoida ja kannustaa. Hän myös päivittää kahta blogiaan ahkerasti.
   Bloggaamiseen ja blogien lukemiseen saisi menemään aikaa vaikka kuinka. Itsekkin välillä rajoitan tätä harrastusta, sillä muuten en saisi mitään muuta aikaan.

   Poista
 4. Sähän voit jo vaihtaa ammattia ja ruveta huonekalukunnostajaksi.
  Yhdyn Tanjaan, Jael on ihana ja uskollinen lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli muuten mieleen, että pitäisi käydä ehkä joku kurssi, että oppisi tekemään muutakin kuin vain maalaamaan. Ehkä kuitenkin pidän päivätyöni.

   Ja Jael on minustakin number one!

   Poista
 5. Niinpä, kyllä nuo maalaus hommelit sinulta sujuu :)
  Maalilla saa kyllä ihmeitä aikaan, kauniit tuli yöpöydistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on kivaa, mutta se pensseleiden peseminen ei. Olen oikein tyytyväinen yöpöytiini ja siihen, että tulivat niin halvoiksi.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!