tiistai 14. huhtikuuta 2015

Vihertää

Meillähän täällä on vihreää vuoden ympäri, mutta näin keväällä sitä jotenkin hätkähtää ja huomaa, että nythän sitä vasta vihreää onkin. Koko talven vaivannut väsymys on auringon myötä vihdoinkin alkanut hellittämään.  Auringosta, ainakin minä, saan todella paljon energiaa, vai lieneekö syy rautatableteissa. Anyway, nyt riittää taas energiaa lähteä ilalla kävelylle ja kuokkia takapihalla.

Tänään teimme ystäväni kanssa kierroksen lammenrannalla. Täytyy keksiä uusia lenkkipolkuja, sillä olen lopen kyllästynyt lompsimaan aina samoja reittejä tässä kodin lähellä. Tuntuu, että mitään uutta kuvattavaakaan ei löydy, sillä joka postilaatikko, kukkapurkki ja puu on jo ikuistettu.

Kevät muuten alkaa olla meillä jo siinä vaiheessa, että narsissit tuolla teiden varsilla nuokkuvat väsyneen näköisinä. Harmi, kun niistä on iloa vain vähän aikaa. Onneksi kaupasta saa nipun eurolla, joten narsissikautta voi jatkaa sisätiloissa vielä pari viikkoa.

Jokos Suomessa narsissit kukkivat?4 kommenttia:

 1. Hämmästyisit, kuinka lyhyessä varressakaan narsissit Helsingissä vielä ovat. Kukkimisesta puhumattakaan. HK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian kasvavat. Se Suomen talvi on aivan liian pitkä.

   Poista
 2. Täällä Savossa on satanu koko viikon lunta ja räntää. Ei kovinkaan keväistä. Silti ostin jo ensimmäiset orvokit ja aion viikonloppuna ne laittaa ovenpieltä koristamaan, satakoot vaikka vihasia akkoja! Ihanaa lukea ja katsoa kuvia keväisestä Irlannista, se on heti Skotlannin jälkeen mun ehdoton lemppari.

  -anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siellä ei enää sada räntää. Orvokit ovat uskomattoman kestäviä kukkia, joten eivät ole edes vihaisista akoista moksiskaan. Mukavaa kevättä sinne Savoon!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!