keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kommenttipulaako?

Ilokseni voin sanoa, että tuli taas todistettua, että kyllä blogeissa vielä kommentoidaan. Kiitos teille kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista - taas.

Äidin leikkaus meni hyvin, ja nyt on edessä pitkä toipuminen ja jalan kuntouttaminen. Ikää potilaalla on jo 91-vuotta, joten mitä tahansa voi sattua. Siksi olenkin kiitollinen, että hän sai apua ja selvisi leikkauksesta. Tänään hän kuulosti puhelimessa jo ihan pirteältä, omalta itseltään.

Rankka viikko tämä on kyllä on ollut. Onneksi huomenna on tulossa piristystä tämän kaiken keskelle: Rajaton pitää täällä Corkissa konsertin. Eli, sinne siis, ja nenäliinoja otan ison nipun mukaan.

13 kommenttia:

 1. Hyvää konserttia sinulle ja jaksamista teille molemmille. Rankkaa aikaa, mutta näyttää kääntyvän nyt onneksi paremmaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Suomeen kuuluu jo paljon parempaa. Toivottavasti kuntouttamisesta on apua. Konsertti oli mahtava. Olen edelleen ihan "pilvessä" sen johdosta.

   Poista
 2. Hienoa että kaikki sujui hyvin. Piti sanomani, että varaa nenäliinoja konserttiin, kyllä kyynelkanavat aukeavat tuolla kokoonpanolla! Niin suomalaista. Lempiyhtyeeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenäliinoille tuli käyttöä. Upea ilta! Ja äiti kuulostaa puhelimessa ihan pirteältä.

   Poista
 3. Jaksamista sinulle ja paranemista äidillesi! Asioilla on tapana järjestyä sittenkin... vaikka niistä on usein niin paljon huolta.
  Pahinta on epävarmuus ja pelko. Usein ihan turhaa. Kun on välimatkaa ja aikaeroakin niin niistä kehittelee itselleen hurjan peikon joka kalvaa sisältä eikä lannista otetta. Se on yksi niitä kurjimpia olotiloja kun ei pysty uskomaan asioiden selviämiseen.
  Mitä kirjoitit toi mieleen samoja tuntemuksia vanhemmistani ja heidän sairauksista. Äidilläni oli myös paha kaatuminen ja hänkin oli leikkauksessa. Onneksi Suomessa sai kuitenkin apua pian ja hoidot järjestyivät. Mutta huoli oli kova ja onneksi pääsin Suomeen lohduttamaan.
  Suurin ongelma kuitenkin mielestäni oli meidän perheen pienuus. Niin vähän "turvajoukkoja." Mutta se taitaa olla siellä monen probleema nykyisin. Perheet ovat pieniä.
  Tsemppia ja mukavaa konsertti-iltaa! Piristystä ei saa unohtaa.
  Terveisiä keväisestä Teksasista!
  Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo välimatka vaan mutkistaa elämää. Vaikka olen Euroopassa ei täältäkään ihan hetkessä pääse paikalle. Nyt tilanne on ihan hyvä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessan.Paljon terveisiä perheellesi.

   Poista
 4. Voimia ja jaksamista koko teidän perheelle/suvulle. Äitisi on kyllä ehtinyt kunnioitettavaan ikään. Toivon hänelle lempeitä elinvuosia.
  Rajaton on kaunista kuunneltavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on äidillä ikää, mutta pää leikkaa kuin partaveitsi. Liikkuminen on ollut jo pitkään aika hidasta.
   Konsertti oli aivan ihana. Meinisin vaikka heti uudestaan heitä kuuntelemaan.

   Poista
 5. Onpa hyvä, että leikkaus on tehty. Nyt äitisi saa levätä ja keskittyä jalan kuntouttamiseen.. Kaikkea hyvää ja paljon voimia sinulle ja äidillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, nimimerkki unohtui. Terveisin Lukija AL

   Poista
  2. Kiitos kauniista kommentistasi. Eiköhän tämä tästä taas. Viikkon on ollut raskas, mutta Rajattoman konsertti piristi kummasti. Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 6. Mikä ihana uutinen! Aurinkoa elämään! Mukavaa konserttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt jo helpottaa. Mietin täällä vielä milloin lähden käymään Suomessa.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!