perjantai 20. maaliskuuta 2015

Yhtä juhlaa vaan...

Tänään olemme töissä juhlineet 50- vuotiasta firmaa ja 15-vuotiasta Corkin toimistoa. Kiirettä on pitänyt, mutta nyt voin jo huokaista helpotuksesta. Työkaverit järjestivät aamupäivällä hauskat olympialaiset läheisellä urheilukentällä. Minulta jäi tämä osuus väliin, sillä koristelin sinä aikana meidän kanttiinia ja laitoin kokoushuoneita juhlakuntoon. Seinille laitoimme vanhoja kuvia työpaikalta ja kokoushuoneisiin  Cork ja Irlantiaiheista rekvisiittaa. Tilasin vielä ilmapalloja, joissa oli "syntymäpäiväsankarien" iät ja ostin paljon narsissja, jotka juuri nyt kukkivat täällä.

Toiveena oli, että kaikki laittaisivat päälle jotain punaista, koska se on Corkin väri. Näitä 50-vuotis juhlia järjestettiin ympäri maailmaa, ja kuvia eri toimistojen juhlista voi katsoa netistä. Sinne ensi viikolla pistetään kuvia meidänkin juhlista.

Pitopalvelu huolehti ruoat ja hyvin huolehtikin. Oli vara mistä valita ja vielä hyvät salaatit ja jälkiruoat päälle. Pelkäsin etukäteen, että lounaasta tulee täysi kaaos, kun tilaa on vähän ja väkeä paljon. Eikä mitä, hienosti suju syömingit. Iltapäivällä otettiin sitten vielä ryhmäkuva ja sen jälkeen oli tarjolla suklaakakkua.

Eikä juhlat loppuneet vielä tähän. Illalla kokoonnumme pubissa, jossa on pientä purtavaa. Ei tässä muu auta, kun pistää punaa huuliin ja lähteä lompsimaan kohti bussipysäkkiä. Aion olla vain pari tuntia, sillä aamulla on aikainen herätys. Lähden käväisemään taas Dublinissa. Pitäähän sitä käydä katsomassa mitä talossa on tapahtunut viime päivinä, ja iltapäivällä on Juniorin joukkueen peli dublinilaista joukkuetta vastaan.

Juuri nyt on jatkuva kiire, MUTTA nautin siitä. Luultavasti parin kuukauden sisällä saan taas laahustaa sairaalan käytäviä, joten mennään nyt senkin edestä!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti. Kiitos!