torstai 5. maaliskuuta 2015

Tukka hyvin, kaikki hyvin!

No, jo on ollut viikko! Alkuviikosta täällä oli järkyttävän kylmä. Aamulla autot ihan umpijäässä ja lunta maassa. Suomessa tippuu lumet katoilta ja vesi räystäistä,ja täällä me ollaan jouduttu puhdistamaan autoja lumesta ja matelemaan liikenteessä. Että tälläinen kevät täällä kertaa.

Liikenneruuhkat olivat taas valtavat.

Hurlingharkkoja ei ilmeisesti peruttu.

Lentokentällä tälläiset näkymät. Normaalisti vihertää.


Eikä siinä vielä kaikki. Sitä ollaan rehtorin kansliassa istuttu kuuntelemassa Juniorin tempauksista. En tiennyt olisiko itkenyt vai nauranut. No, nyt on pojulle saarnat pidetty, ja toivottavasti sanoma on mennyt perille.

Töissä puolestaan olen etsinyt koko viikon kadonnutta putkimiestä. Hän nimittäin kävi tikapuineen kääntymässä ja lupasi tulla ihan kohta takaisin. Ei ole putkimiestä näkynyt, ei. Ilmeisesti täällä ihan kohta ei tarkoita ihan kohta, vaan paremminkin  joskus myöhemmin tai ei koskaan.

Onneksi tuli varattua kampaajalta aika täksi iltapäiväksi. Alkoi nimittäin olla pinna jo aika kireällä. Yleensähän meillä käy kampaaja kotona, mutta nyt halusin teettää värjäyksen kampaamossa. Edellinen kotivärjäys nimittäin epäonnistui. Halusin kyllä vaaleammat hiukset, mutta en keltaisia! Ai, että tuntui ihanalta, kun hiuksia pestiin ja päänahkaa hierottiin. Meinasi mennä silmät kiinni ja uniukko viedä mennessään. Ja niin siinä kävi, että kun tukka on hyvin, niin kaikki muutkin asiat ovat ympärillä yhtäkkiä hyvin. Ehkä se kadonnut putkimieskin ilmaantui paikalle, minun töistä lähdettyäni ja valtakunnassa toimistossa on taas kaikki hyvin. Tai sitten ei.

Kun huomisesta vielä selviää, niin sitten helpottaa. Lauantaina lähdemme Juniorin kanssa, aamulla varhain, kohti Dublinia. Meidän perheessä eletään mielenkiintoisia aikoja. Siitä lisää ihan kohta. Siis suomalaisittain ihan kohta!

Onneksi lumi suli taas nopeasti ja ulkona näyttää ihan normaalilta.
12 kommenttia:

 1. Tääläkin on ollut poikkeuksellisen kylmä talvi, mutta kyllä pikkuhiljaa alkaa kevättä näkymään tääläkin. Päähieronnat on niin ihania. Täälä italiassa eivät sitä osaa tehdä, kuten suomessa kampaajalla tekivät. Ovat jotenkin rajuja täälä ja silleen nopsaa vaan hiukset pestään ajattelematta sen enempää sitä asiakkaan nautintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli, ihme kyllä, kaunis viikonloppu. Päähieronta oli kyllä todella rentouttavaa. Olisin voinut siinä istua vaikka tunnin!

   Poista
 2. Meille on luvassa viikonlopuksi +17C♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo, jo siellä on lämmin. Taidan tulla sinne ottamaan aurinkoa. Onko vierashuone vapaa?

   Poista
 3. Mitäs siellä tapahtuukaan? Suomalaisittain olisin jo luullut kohtan tulleen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut irlantilaistua, kun kohta vähän venyi. Sorry!

   Poista
 4. Hyvää matkaa ja jännityksellä odotan uutisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt niitä uutisia olisi tuolla uusimmassa postauksessa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Menimme Juniorin kanssa bussilla ja tulemme isän kanssa takaisin.

   Poista
 6. Huhuu, milloin on kohta? Jännityksessä pidät! Toivottavasti kaikki on mitä mainioimmin siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dublinissa menikin kaksi päivää ja nyt vasta ehdin koneelle lataamaan kuvia ja kirjoittamaan. Olkaapa hyvät!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!