torstai 12. maaliskuuta 2015

Joululahja

Pojista vanhempi yllätti minut totaalisesti, hyvissä ajoin, ennen joulua. Poika soitti ja pyysi minua katsomaan sähköpostiani. Vilkaisin sieltä löytynyttä matkakuvausta ja totesin, että olet lähdössä Lontooseen keväällä. Sitten kysyin, että kenen kanssa aiot matkustaa? Ja arvatkaapas mitä, siinä matkakuvauksessa oli MINUN nimeni. Lähdemme siis yhdessä Pyhän Patrickin viikonloppuna Naapurisaarelle.

Meillä kummallakin on siellä ystäviä ja tekemistä ja näkemistä varmasti riittää. Olemme Lontoossa peräti neljä päivää. Lennot ovat Dublinista, joten käyn samalla maalaamassa parit kaapit ja lipaston. Täytyy vaan muistaa vaihtaa vaatteet ennen lentokentälle menoa. Olisihan se näky, jos marssisin koneeseen yltä päältä maalissa! Nyt pakkaamaan, sillä matkustan vielä tänä iltana Dubliniin. Palataan asiaan ensi viikolla.

Toivoa sopii, että London Bridge ei ole romahtanut sitten viime vierailun!

4 kommenttia:

 1. Ihana lahja! Hyvää matkaa teille molemmille. Ja siistejä maalauksia. Meidän rempat on nyt listoja vaille valmiit, tällä erää. Seuraavaa erää en edes jaksa ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalattu on ja taisin vähän yliarvoida maalausnopeuteni. Pitää mennä uudestaan ja maalta toinen kerros. Katsotaan milloin intoni lopahtaa.

   Poista
 2. Hieno lahja! Oikein hyvää matkaa, nauttikaa iki-ihanasta Lontoosta!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!