torstai 12. helmikuuta 2015

Agnetha ja Gary

Siis, miten minulta, vanhalta ABBA-fanilta on jäänyt tälläinen ihme kokonaan väliin? Katsoin sairaslomalla, aikani kuluksi, dokumenttiä Agnetha Faltskogista. Oli ihan puulla päähän lyöty, kun tajusin, että vuosikymmeniä lähes täysin jukisuudesta poissa ollut Agnetha oli antanut haastattelun ja jälleen levyttänyt.

Documentin lopussa Take That yhtyeen Gary Barlow kysyi, että suostuisiko Agnetha esittämään livenä heidän yhteisen kappaleen "I should have followed you Home". Agnetha lupasi harkita asiaa, ja siihen dokumentti loppui. Hänhän tunnetusi viihtyy paremmin studossa kuin suurissa konserttisaleissa, joten tuskin kukaan uskoi, että hän vielä esiintyisi yleisön edessä.

Etsin sitten You Tubeen kyseisen kappaleen ja huomasin, että jossain välissä Agnetha oli sanonut Garylle "tahdon", ja marraskuussa 2013 he esiintyivät yhdessä suuressa hyväntekeväisyyskonsertissa Lontoossa. Enkä minä tiennyt asiasta mitään. Ihan tässä hävettää!12 kommenttia:

 1. Minäkin olen nähnyt tuon haastattelun, mutta tästä live-esiintymisestä en tiennyt mitään. Kiitos vinkistä! Kyllä Agnetha aina vaan on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja edelleen niin uskomattoman kaunis. Toivottavasti uskaltautuu yleisön eteen tulevaisuudessakin.

   Poista
 2. Ok, tässä kohtaa tiemme eroavat, inhosin aina Abbaa, jo 1970-luvulla...mutta tämä esitys oli aivan mukava. Kaunis ääni edelleen. Respektiä siitä, että bändi osasi netota miljoonansa ja sitten eli ihan normaalia elämää eikä yrittänyt mitään re-unionia. Sietämätön bändi jota aina soitetaan juhlissa jotta saadaan kansa tanssimaan. Perheemme "inside joke", äiti ja Abba...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis, et tykkää Abbasta? No, makuasioista ei voi kiistellä. Ei sitten soiteta Abbaa kun tulet kylään.

   Poista
 3. Agnetha on edelleen ihan yhta luonnollisen kaunis kuin Abba-aikoina, ja Gary se vaan komistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvännäköinen pari! Garystä olen myös tykännyt aina.

   Poista
 4. Agnethan ääni on edelleen upea! Tämä on hieno <3

  VastaaPoista
 5. Mitenkäs sulla nyt noin kävi, että et noin oleellista uutista ollut noteerannut ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. Miten ihmeessä on jäänyt väliin. Pitää visiin lukea ruotsalaisia naistenlehtiä, vaikka en kieltä enää juuri osaakkaan. No,onneksi niissä on kuvia.

   Poista
 6. Gary on ihana, ja Agnetha tietysti legenda! Mä kävin heti kastomassa tuubista: lumoavaa!
  Mun hani kutsuu Garya "Barry Garlow" .. :D

  VastaaPoista
 7. Oi, kiitos paljon vinkki linkistä! Katsoin myös juuri tuon haastettelun, mutta en tiennyt myöskään tuosta esiintymisestä Lontoossa. Hieno juttu! Edelleen yhtä ihana ja luonnollinen. Nuorina Waterloon aikaan leikimme kaverin kanssa Abbaa, minä olin blondi Agnetha ja kaverini tumma Frida ;). Meistä on hauskoja kuviakin tuolta ajalta, kun olen sullonut farkkulahkeet äidin pitkien saapikkaiden sisään ja kai joku virkattu myssykin oli päässä.. Pistänpä tämän linkin kaverille joka asuu nykyään Amerikassa, mutta kävi juuri Tukholman Abba museossa. Kiitos ja ihanaa kevättä sinne Irlantiin koti Suomesta!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!