lauantai 6. heinäkuuta 2013

Uskottava se on

Tarpeeksi kauan tällä saarella asuneena minusta on tullut sään suhteen varsinainen pessimisti. Irlannissa nyt vaan on tälläistä....sateista. Vaan eipä ole enää. Viikon sääennuste näyttää uskomattoman hyvältä. +20 c ja risat luvassa, ihan joka päivälle.

Auringon kanssa minun pitää olla oikein extravarovainen. Rannalle tekisi mieli, mutta taitaa olla parempi olla menemättä. Nyt jos koskaan ei saa vahingossakaan polttaa itseään. Hoidot menivät tälläkin viikolla mallikkaasti. Vielä kolme viikkoa, ja sitten vapaus koittaa.

Ensi viikolla taas hoitoja x 5 ja lääkäreiden vastaanottoja yms. Töihinpaluutakin olen miettinyt, mutta siitä sitten myöhemmin. Haluan toipua rauhassa, enkä mennä takaisin liian aikaisin. Pitää saada jalat kantamaan, myrkyt pois kropasta ja tukka kasvamaan.

En malta istuskella tässä koneen ääressä nyt kauempaa. Keittössä odottaa tälläinen lautanen, jota lähden tästä aurinkoiselle takapihalle tyhjentämään.


Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

26 kommenttia:

 1. Superfoodia on lautasellasi. Irlannissahan myös paistaa joka päivä...ainakin minun muistini mukaan;)

  Voima-ajatuksia puhallan täältä kotisaareltamme sinne vihreälle saarelle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on aika tainnut kullata Leenan Irlannin muistot. Voi mennä montakin päivää, eikä aurinkoa vain näe. No nyt näkyy ja minä nautin.

   Poista
 2. Paremmalta kuullostaa.
  Minä ajattelin ottaa superfoodit lautaselle ja lähteä lukemaan Irlantilaista aamiaista.
  Valitsin sen, nyt kun "tunnen" sinut. Vaikutti houkuttavalta. Voi hyvin ja älä mene liian aikaisin töihin. Sitä ehtii ihminen tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irlantilainen aamiainen on todella hyvä kirja. Suosittelen myös lukemaan muut Hanna Tuurin kirjat. Töihin menoa en kiirehdi. Nyt pitää piakkon alkaa kohentamaan kuntoa. Voimat ovat edelleen vähissä, vaikka edistystä onkin tapahtunut.

   Poista
 3. Kyllä aurinko paistaa joskus risukasaankin. Ja kannattaa mennä vasta levänneenä takaisin töihin. Tuskinpa perheellisellä aika tulee pitkäksi. Mutta mitä minä nyt tässä neuvon. Tee niinkuin parhaaksi näet. Toivotan kaikkea hyvää ja voimia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tähän kotona olemiseekiin kyllästyy, vaikka tekemistä kyllä on ihan tarpeeksi. Töihin on ihan mukava palata, mutta vielä en ole siihen valmis.

   Poista
 4. Kesä on aina kesä, millainen vaan ja nythän sä saat sen lämpimänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen sateisen kesän jälkeen tämä on kyllä luksusta. Koko maa on ihan sekaisin, kun vihdoinkin täällä on ihan oikea kesä.

   Poista
 5. Ala pida kiiretta toihin menossa, jos vaan on mahdollista olla kotona viela. Saatko minkalaista sairaslomaa ja palkkaa talta ajalta?
  Nauti vaan kesata, olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaslomaa saan niin paljon kuin sitä tarvitsen. Työnantajani on ollut erittäin reilu ja ymmärtäväinen.
   Täällä riippuu työnantajasta, miten paljon antavat palkallista sairaslomaa. Valtiolta saatava sairaspäiväraha vaihtelee palkan ja tilanteen mukaan.

   http://www.citizensinformation.ie/en/social_welfare/social_welfare_payments/disability_and_illness/disability_benefit.html

   Poista
 6. Nam mikä lautanen, taidan lähteä taas naapurin kirsikkapuuta katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikat mastuvat niiiiiin hyviltä. Toivottavasti et jää kiinni, jos käyt kirsikkavarkaissa.

   Poista
 7. Voisi olla tällaista vaikka tuonne syyskuulle asti, eikö? Oli ihan uskomatonta että eilen pystyi pitkälle yöhön istumaan patiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus: tälläistä voisi olla vaikka koko loppu vuoden. Harvinaista on, että illalla tarkenee ilman villatakkia. Nautitaan!

   Poista
 8. Se on oikeus ja kohtuus, että lämmin saapui teidänkin iloksenne. Täällä alkaa olla jo kuuma ja hiki, joten on enemmän kun ihanaa startata auto ja lähteä kohti uusia seikkailuja ja Suomen suvea. Kolme yötä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Nyt on meidän vuoro nauttia auringosta. Teillä sitä lämmintä taitaa tosiaankin olla aivan liikaa. Mukavaa Suomen matkaa. Pääsemme varmasti siivellä mukaan!

   Poista
 9. Eikö ole ihanaa, kun Irlannissa on lämmintä? Se vaan vähän surettaa, kun aina tulee yhtä pimeä yöllä. Tänään istuimme rannalla vielä klo 19 illalla, eikä tuullut eikä satanut. Liian kuumaa Irlannissa tuskin koskaan tulee. Näin hyvää kesää en muista pitkään aikaan! Olehan varovainen auringon kanssa, iho kärtsää tosi nopeasti näillä keleillä! Lähdemme ensi viikonloppuna Suomeen koko vuoden olen tätä lomaa odottanutkin...voimia hoitojen loppun asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa. Minä rakastan aurinkoa ja helteitä. Vähän vaan harmittaa, kun minun toisaan pitää olla tosi varovainen. Siksi rantakeikka jää tekemättä. Sädehoidot ovat menneet tosi hyvin, enkä halua tähän mitään "tuli otettua liikaa aurinkoa". En normaalisi pala ihan helposti, mutta nyt iho tuntuu todella herkältä. Oikein hyväää lomaa teille.

   Poista
 10. Nauti lämpimistä keleistä sopivasti ja herkuttele...olet sen ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautittu on ja herkuteltu myös. Koko viikoksi on luvattu lämmintä. Jipii!

   Poista
 11. Kyllä olen silmät ymmyrkäisinä katsonut Irlannin lämpötiloja! Ihanaa että saitte kesäsäätä!

  Hyvä, että töihin ei ole kiirettä takaisin ja että työnantaja on ymmärtäväinen - todellakin anna itsellesi aikaa toipua rauhassa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrassaan mahtavat kelit täällä. Auto on kuin pätsi ja pitää tulla välillä sisälle viileään.
   Mulla tosiaaan on hyvä työpaikka ja pomo.

   Poista
 12. Täällä haen superfoodia suolta, sillä hilla-aika on alkanut, vielä en ole itse ehtinyt sinne. Hienoa kuulla hyviä uutisia sieltä (myös säiden suhteen)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on aikaa, kun olen syönyt hilloja (tai lakoiksi minä niitä kutsun). Vanilijajäätelöä ja lakkoja...Nam!
   Tänään tajusin, että "sädetys" on nyt puolessa välissä. Nyt alan jo uskoa, että kohta tämä on ohi.

   Poista
 13. Nautihan näistä aurinkoisista päivistä! Ihanaa, että sinnekin on aurinko löytänyt energiaa luomaan. Nautihan lämmöstä, onneksi se onnistuu myös varjossa...niin ja herkuttele.
  Sinulla kuulostaa olevan hyvä ja inhimillinen työpaikka ja pomo. Anna itsellesi aikaa toipua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kuulemma oli näin lämmin 1920, joten parempi nauttia auringosta varastoon. Tein päätöksen, että herkuttelut on nyt herkuteltu ja vähitellen pitää saada kuntokin kohenemaan. Muuten mahdu vanhat vaatteet päälle.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!