sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Unikkoa

Jos asuisin Suomessa, olisin varmasti jo aikoja sitten kyllästynyt Marimekon Unikko-tuotteisiin. Tänä viikonloppuna on unikoita pyörinyt sattumalta vähän joka puolella. Enkä ole edes Suomessa!

Eilen kamera sattui olemaan Unikko- kassissa, kun ajoin näin upeiden unikkojen ohi. Oli ihan pakko käydä kuvaamassa.


Tänään etsin meille kaupasta keittolautasia, ja ostoskoriin päätyivät nämä:


Mummu oli vielä keittänyt riisipuuroa ja vadelmasoppaa. Sävy sävyyn!15 kommenttia:

 1. Löysitpä iloisen näköiset lautaset. Minulle on jäänyt Marimekon unikkokankaasta mukava muisto entiseltä työpaikalta, missä työtoveri teki puna-valkoisesta unikkokankaasta pannumyssyn teepannulle. Se piti teen lämpimänä meille teenjuojille ja ilahdutti meitä joka kerta kun kävimme muuten värittömässä keittiössä.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, kommentti lähti ilman nimimerkkiä. Terveisin, Lukija A-a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unikkokankaat ovat mielestäni kovin pirteitä ja pidän niistä. Täällä kassejani on ihailtu moneen kertaan. Toinen on aivan kulunut, mutta en raaski heittää sitä roskiin.

   Poista
 3. Laitoin unikkoja ensi kerran tänä kesänä pihalle kasvamaan, mutta ne ovat vielä varsin pieni. Epäilen pahasti ehtivätkö kukkaan ennen syksyä! Kaunis postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä unikot kasvoi kasvihuoneen ojanvarressa. Omistajan oma puutarha oli kerrassaan upea ja niin oli ojakin!

   Poista
 4. Unikot ovat ihania! Erityisen jännittävää on odotella sitä hetkeä, kun ne pullahtavat auki. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole niitä pihalla, eikä niitä täälläkään näe kovin paljon. No, näiden unikoiden omistaja onkin puutarhuri, eli ei ihme jos kukoistavat.

   Poista
 5. Unikot ovat aina yhtä ihania, mutta Marimekon Unikkokuosiin olen niiin kyllästynyt. Tyttäremme sen sijaan on siihen aivan intona, joten joku sama kelpaa näköjään äidin nuoruudesta. Sen sijaan olen edelleenkin Marimekko -ihminen ja käyn Marimekon liikkeessä vähintäin joka toinen viikko. Nyt oli tullut aivan ihania leninkejä...

  Iloiset lautaset ja riisipuuro on niin hyvää. Sitä on pakko saada joka viikko ja kunnolla haudutettuna. Erityisen hyvää just marjakeiton kanssa.

  Upeaa tulevaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa noita unikkojuttuja näkee liikaa ja niihin tosiaan kyllästyy, mutta täällä kaikki ihastelevat unikkokassiani ja verhojani (jotka eivät ole edes aidot).
   Minä käväisin Nanson sivuilla ja siellä oli vaikka mitä kivaa. Taidan tilata jotain ja poika saa tuoda tulessaan, kun tulee Suomesta. Pitääpä poiketa Marimekon sivullekkin. Ovat vaan niin kovin kalliita!

   Poista
 6. Heissan! Mua on vàhàn pelottanut tulla tànne, kun aina tulee tippa linssiin. Tulin silti ja kyllà se taas tuli...naurattikin kyllà...Voin vain kuvitella minkàlaista myllerrystà sinà kàyt kun katsoit samanthan videon jne. Saat mut aina herkistymààn...ja kun puhuit poikien kasvamisesta mulla tuli aivan àlytòn ikàvà mun esikoista joka on sielà suomessa yksin....No joo, ei yksin vaan siis mummin ja ukin kanssa, mutta kun on ilman mua niin eikòs se silloin melkein yksin ole nàin àidin vinkkelistà katsottuna, hihihih. Haleja ja jaksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi. Elämä alkaa meillä hiljalleen palautua normaaliksi. Meidän isompi poika lähtee muuten kahdeksi viikoksi Suomeen. Jäädään tänne Juniorin kanssa kahdestaan, kun isäkin on nyt Englannissa töissä.
   Tuo Samanhan peruukkijuttu oli kyllä huippu. Täällä on juuri nyt todella lämmin ja peruukki tuntuu karvahatulta. Huivia pidän kotona, sillä muuten on liian kuuma.

   Poista
 7. Ihanat (kesä)lautaset! Meillä on mökillä unikkoja pihalla ja kotona taas nukun unikkolakanoissa. En ole vielä kyllästynyt siihen unikkoon, kun harvoin käyttää. Laukkukin on samaa kuosia ja sen tunnistavat ulkomailla monet.

  Normiarki on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unikkolakanoissa näkee varmasti värikkäitä unia. Seuraavan kerran,kun menenen Suomeen sijoitan uuteen unikkokassiin.

   Poista
 8. Nätit lautaset ja nam maistuis mullekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain kumman syystä en koskaan itse tee riisipuuroa, vaikka siittä kaikki pitävätkin. Pitää ryhdistäytyä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!