tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hyvää oloa!

Minä muiden mukana sain kutsun syöpäyhdistyksen järjestämään hyvän olon- tilaisuuteen. Pöydällä odotti jokaista meikkipussi, joka suorastaan pursusi purkkeja ja purnukoita.  Kosmetologi esitteli meille miten meikki pohjustetaan oikeaoppisesti. Hän myös opasti miten meikata ripsettömät silmät, ja kuinka loihditaan kulmakarvat kadonneiden tilalle. Meikkipussin saimme lahjaksi, ja oppeja yritän soveltaa käytännössä. Kosmetologi vinkkasi tästä sivusta, ja sieltä voi käydä katsomassa meikkivinkkejä.

Satuin istumaan kahden erittän mukavan naisen viereen. Ensimmäistä kertaa juttelin pitempään ihmisten kanssa, jotka ovat käyneet viime kuukausina läpi hyvin pitkälle samoja asioita, kuin minä. Kun oli aika lähteä kotiin, kysyin heiltä haluaisivatko he joskus lähteä vaikka kahville. Olemme kaikki sairaslomalla, joten aikaa on. Olivat heti valmiita ja alustavasti sovimme, että ensi viikolla tapaamme uudestaan. Jotenkin minusta tuntuu, että näitä naisia tulen tapaamaan usemminkin kuin vain kerran.

22 kommenttia:

 1. Kuullostaa virkistävältä.
  Kiva että tapasitte ja tapaatte.
  Mukavia kahvihetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää ottaa näihin uusiin tuttaviini yhteyttä ensi viikolla.

   Poista
 2. Vertaistuki on kova sana! Asiassa kuin asiassa.

  Naapurin Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee hyvää, kun joku ymmärtää puolesta sanastakin!

   Poista
 3. Onpa hieno idea järjestää tuollainen kauneusilta... Pitääpä joskus kysellä onko Suomessakin samanlaisia hoksattu järjestää?
  Ehkäpä rintasyöpäyhdistys tai vastaava tekee niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tilaisuus järjestettiin päivällä sairaalan tiloissa. Idea on kuulemma tullut USAsta ja nyt se leviää ympäri Eurooppaa. Mukava iltapäivä!

   Poista
 4. Loistava idea tollanen tapaaminen. Saa vertaistukea, koska kuka muu tuntee tilanteen kuin samassa jamassa oleva. Vastaavaa on tullu käytettyy useesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. On helpottavaa puhua ihmisten kanssa,jotka tietävät tarkasti mistä puhut.

   Poista
 5. Mun BFF kävi myös tuollaisessa meikkijutussa, hieno asia, samoin kuin vertaistukiryhmä. Kivaa keskiviikkoa Irlantiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin iloinen kutusta ja suositelen muillekkin. Meikkipussissa oli vaikkamitä! Toivottavasti ensi viikolla tapaan nämä naiset.

   Poista
 6. Hienot ideat kerrassaan meikkiniksit ja uudet tuttavuudet!

  VastaaPoista
 7. Vertaistuki on varmasti sopivissa määrin erittäin hyvä asia. Toivottavasti löytyy muutakin yhteistä kahvikupposten äärellä jaettavaksi.

  VastaaPoista
 8. Mahtava idea! Helpompi päästä juttuun ihmisten kanssa kun on jotain yhteistä tekemistä - ja meikkiopastuksesta ja meikeistä on varmasti hyötyä ja iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laiska meikaamaan, mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni. Punottava naama kaipaa "peitettä".

   Poista
 9. Loistoidea! Paljon hyvää oloa ja mieltä sinne!

  VastaaPoista
 10. Olipa hyvä juttu! Mukavia kahvituokioita teille kaikille t. Lukija A-a

  VastaaPoista
 11. Vertaistuki on tärkeää, ja vielä tärkeämpää että löytyy mukavia ihmisiä joisen kanssa juttu luistaa ! Mukavia kahvitreffejä ! :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!