sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ei mitään asiaa

Tulin vain kertomaan, että kyllä minä täällä edelleen olen. Ei vaan ole mitään järkevää postattavaa. Elämä pyörii niin kovin pienissä ympyröissä juuri nyt. Niitä samoja asioita, askareita ja ongelmia. Helvetilliset Hoidot taas edessä ensi viikolla, ja kaupan päälle saa tietysti Helvetillisiä Haittavaikutuksia. Mitähän uutta ja kivaa on tällä kertaa tiedossa?

Kamerakin tuolla pölyyntyy käyttämättömänä. Meidän asuntoalueella ei taida olla enää yhtään puskaa tai kukkaa, jota en olisi kuvannut. Kävelylenkit ovat nykyisin todella lyhyitä. Jalat eivät vaan jaksa kantaa kovin pitkälle. Laskin tässä, että kuuden viikon päästä toivottavasti jo helpottaa, ja energiaakin on vähän enemmän. Sitten edessä vielä uusi sairaala ja viiden viikon sädehoidot. Ja sitten...no niin pitkälle en osaa vielä edes ajatella. Yhden asian kuitenkin tiedän, että työpaikan oven avaa, sitten joskus, erittäin onnellinen nainen!

Pojista vanhemman koulun lähellä on tämä ihana talo.
Mitkä ikkunat!
20 kommenttia:

 1. Mun mielestä on kiva lukea ihan pikku kuulumisiakin:) Ja voimia hoitojaksolle. Muistan kun mun äiti kävi hoitoja läpi. Aika rankkaa aikaa. Hänen hoitonsa ajoittuivat mun häiden aikaan ja hän pystyi olemaan paikalla vaan hetken, varoitti jo etukäteen ettei ehkä pysty tulemaan ollenkaan. Silloin huomasin ettei kaikkien aikuistenkaan ihmisten ymmärrys riittänyt siihen että hän oli hoitojen takia oikeasti kykenemätön juhlimaan pidempään kanssamme ja tulin aika surulliseksi. Mieleen tulee aikaisempi kirjoituksesi sairaalan "öykkäreistä". Kun ihmisellä on voimia hyvin vähän-psyykkisesti tai fyysisesti, niin pitäisi olla paikka olemassa jossa voi olla rauhassa ilman että sitä sen suuremmin pitää vaatia tai selitellä kenellekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se väsymys on jotain totaalista, että sitä on ulkopuolisen vaikea ymmärtää. Se iskee kimppuun, ja silloin ei voi tehdä muuta kuin mennä lepäämään. Hälinä ja ympärillä olevat ihmiset tekevät sen vain pahemmaksi. Ei jaksa seurustella eikä nauttia tilanteesta. Vähäinen energia menee siihen, että pystyy olemaan valvella.
   Kyllä se harmittaa, kun joku tulee käymään, eikä jaksa muuta kuin sohvalla maata!

   Irlantilaista menoa on vaikea suomalaisen ymmärtää. Täällä ei osata olla hiljaa. Pitää puhua ja puhua ja puhua, vaikka viimeisillä voimillaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun ihannetalossa on just tuollaiset ikkunat. Ehkä sitten joskus...

   Poista
 3. Samaa voin huudella täältäkin,pienet ja arkiset kuulumiset on myös mukavia. Katse eteenpäin se on hyvä.
  Minä toivon tännekin jo vihertävää nurmea ja kukkivia kukkasia. Tuossakin ottamassasi kuvassa kukkii puu (magnolia?) niin kauniisti!
  Hauskat nuo muotoon leikatut pensaatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mangolia se on. Kukkii juuri nyt ja on kyllä todella kaunis. Minulla on niistä kuvia hiipuvassa varastossa. Pakko päästä kuvaamaan, sillä tuntuu, että kaikki kuvat on jo "käytetty".

   Poista
 4. Kaunis kuva! Ja samaa halusin sanoa kuin muutkin: arjen miniuutisiakin on kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai minun sitten täytyy, yleisön pyynöstä, kirjoittaa miten täällä nykyisin päiväni kulutan. Älkää sitten nukahtako pystyyn.
   Tuohon taloon voisin hyvinkin muuttaa. Sijaintikin olisi mitä parhain.

   Poista
 5. Upea talo ja ikkunat! Kelpaisi mullekin.

  VastaaPoista
 6. Kiva oli kuitenkin kuulla kuulumisiasi ja tsemppiä ensi viikon hoidoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä ollaan. Hoidot pyörivät mielessä, vaikka yritän olla niitä ajattelematta.

   Poista
 7. Jospa kolmas kerta toden sanoisi ja selviäisit ilman jälkiseurauksia? Sitä ainakin toivon, oikein kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin salaa mielessäni toivon. Ei kai kukaan nyt voi olla niin huono-onninen.

   Poista
 8. Kaunis tuo talo, ottaisin sen kyllä ihan mielelläni.
  Jaksamisia sulle hoitoihin, olet mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa talossa on sitä jotain. Teksi mieli mennä kurkkimaan ikkunasta, että miten se on sisustettu.
   Kiitos, Allu, muistamisesta. On tässä ollut taas vähän ongelmia, joten toivottavasti arvot ovat kohdallaan ja hoidot voidaan antaa ajallaan.

   Poista
 9. Onpa kaunis talo.
  Voi, kun toivon niin kovasti, etta selviaist seuraavista hoidoista vahalla ja ilman jalkiseuraamuksia. Jaksuja tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin. Kiitos toivotuksista. Olin taas tiistaina hoidoissa ja pieniä muutoksia tehtiin, joten jospas tämä tällä kertaa menisi vähän helpommin.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!