tiistai 9. lokakuuta 2012

Ehtaa arkea

Aikatauluja on viime viikkoina käännetty ja väännetty. Nyt tiedetään missä pitää olla ja milloin. Tai ainakin luullaan tietävämme. Sade välillä sotkee suunnitelmat, mutta se ei ole mitään uutta tässä saaressa. Oman mausteensa soppaan antaa myös se, että teen nykyisin pidempiä työpäiviä. Pää on vähän pyörällään, mutta eiköhän tämä tästä.

Syksyä kävin etsimässä viime viikolla. Poika potki palloa ja äiti kävi kävelyllä. Kyllä Irlannissakin on ruskaa, vaikka yleisilme on vihreä läpi vuoden. Juuri nyt villiviini on upeimmillaan. Kaukaa katsottuna näyttää siltä, että koko talon seinä on ilmiliekeissä.

Mitä teidän syksyn kuuluu?12 kommenttia:

 1. Onpa kaunista. Toivottavasti ei nyt kovasti sada, kun meidän naapuriperhe lähti syyslomalle Irlantiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin hyvältä näytä. Ainakaan täällä Corkissa.
   http://www.weathercity.com/ie/c/cork/
   Kai sinä nyt heille pidit luentoa,että syyskuussa Irlanti on parhaimmillaan. Lokakuu on mitä on, vaikka lauantaina oli aivan mahtava päivä.

   Poista
 2. Kaunista! Tämä on ehkä vähän tyhmä kysymys mutta lähteekö siellä lehtipuista lehdet talveksi? Tai varmaan lähtee mutta ei ne vissiin kovin kauan kerkeä pois olemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lähtee. Pääsen taas viikonloppuna harvoimaan lehtiä. Kevät tänne tulee paljon aikaisemmin kuin Suomeen, joten lehtipuista saamme nauttia kauemmin.

   Poista
 3. Kiireinen on tämä alkusyksy ollut, suorastaan stressaava. En ole ehtinyt nauttia kauniista syksystä vielä ollenkaan, mutta eiköhön jo loppuviikosta. Pihatöissä meni viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian helpottaa. Et ilmeisesti ehtinyt edes Lappiin nauttimaan ruskasta.

   Poista
 4. Tuo se on se ainut ruska täälläkin, eli tiettyjen pensaiden muuttuminen punaiseksi. Muuten lehdet vain kuivuu ja putoaa, ilman kunnon väri-iloittelua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onnekis muutama puukin, joihin tulee upean väriset lehdet. En vaan tiedä niiden nimiä...edes suomeksi.

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Meikä kävi nappailemassa kuvia just syysruskaisesta Espoosta, ihanan värikästä on täälläkin vaikka sataa ihan koko ajan. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogiani. Meillä on tänään aivan mahtava päivä. Jos ehdin, niin käyn vielä kävelemässä ja nauttimassa syksyn väreistä.

   Poista
 6. Upeat villiviinit!
  Täällä on jonkinverran ruskaa: lehtipuut kellertyy ja joissakin on jopa punaista.
  Syksy tuntui ottavan aimoharppauksen viime viikonloppuna, yhtenä päivänä oli vielä ihan vihreää ja kesäistä ja seuraavana oli kellertävää ja punertavaa puissa ja lehtikasojakin alkaa pikkuhiljaa ilmaantua puiden alle .... Syksy on siitä kiva, että saa taas pukeutua kivoihin syysvatteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin jo kesällä kahdet saapikaat ja olen kovasti odottanut, että voin niitä käyttää. Vaatekaappiin pistin talvivaatteet ja kesävaatteet vien huomenna ullakolle. Tai kyllähän sinä nämä meidän kelit tiedät...kesävaatteille ei tahdo olla käyttöä kuin Suomessa. Surullista, mutta totta.

   Huomenna olisi suunnitelmissa lähetä potkimaan lehtiä metsään. Siellä on sellainen kiva kävelyreitti ja paljon kuivaneita lehtiä.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!