maanantai 25. kesäkuuta 2012

Viimeinen viikko

Juniorilla on enää neljä koulupäivää, ja sitten vapaus koittaa. Todistus tuli jo postissa ja hyvä oli. Nyt on enää  jäljellä urheilupäivää, luokkaretkeä ja lopuksi päätösjumalanpalvelus. Joitakin muistoja en voi "ulkomaalaisille" lapsilleni välittää, ja yksi niistä on kevätjuhlassa lautettu Suvivirsi. Se päätti lukuvuoden, ja kesä saattoi alkaa. Sitten tulee mieleen yläasteen ja lukion  kevätjuhla, ja sieltä ruusujen tuoksu ja valkoiset ylioppilaslakit.

Yläkoululainen oli viime viikon Dublinissa. Luulin, että ei suostu menemään, mutta ihme tapahtui ja sinne hän lähti isän kanssa. Viikko oli mennyt kaupungilla kierrellen, sukulaisia tavaten ja jalkapallopelinkin oli käynyt isän kanssa katsomassa. Tuo välillä niin kovin ärsyttävä (paljon voimaakkampiakin sanoja Juniorista välillä käytetään) pikkuveli sai tuliaisiksi, ja suureksi yllätyksekseen, jalkapallopaidan. Siihen meni isoltaveljeltä niin paljon rahaa, että hän ostanut itselleen mitään. Minä puolestani sain ilmanraikastajan autoon, ja viikon "loman"!  Ei näiden veljesten tohuja aina ymmärrä. No, välillä niin kovin ärsyttävä isoveli ei juuri nyt olekkaan pikkuveljestä niin ärsyttävä. Tie veljen sydämeen näemmä käy jalkapallopaidan kautta! Katsotaan kauanko honeymoon kestää. Veikkaan, että loppuviikosta olemme jo palanneet "back to normal".

Töissä tuntui tänään siltä, että haluan lomalle ja heti. Koska työtahtini on hiipumaan päin, pistin tänään töpinäksi ja yritin saada mahdollisimman monta asiaa hoidettua. Ensi viikolla tähän aikaan ruumis istuu siinä pöydän takana, mutta mieli on jo lomalla.

2 kommenttia:

 1. Koska teillä alkaa siellä koulut, kun nyt vasta loppuvat.
  Loman odottaminen on toisaalta kivaakin aikaa, voi haaveilla kaikesta ihanasta loman aikana, vaikkei mitään niistä tapahtuisikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulut alkavat taas syyskuun alussa. Me toivomme, että säät täällä paranisivat. Viime kesänä emme päässeet rannalle ollenkaan, kun oli aina niin surkeat kelit. Tänään oli mukavan lämmintä, joten eiköhän tämä taas tästä. Nyt odottelemme Suomen lomaa!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!