torstai 21. kesäkuuta 2012

Meinasi ihan unohtua...

...että Suomi valmistautuu juhannuksen viettoon. Oikein Mukavaa Juhannusta kaikille lukijoille!

Minä tässä teen lähtöä häihin. Tai siis paremminkin "häiden jatkoille" eli irlantilaisittain afters. Tarkoitus ei ollut mennä ollenkaan, mutta sitten tänään töissä muutinkin mieleni. Onneksi juhlamekko mahtui juuri ja juuri päälle. Sitä olen viimeksi pitänyt kaksi vuotta sitten. Ja onneksi kampaaja kävi viime viikolla, ja hiuksetkin ovat kunnossa. Voin kertoa teille, että vastaavassa tilanteessa irlantilaiset "sisareni" olisivat aivan paniikissa. Täällä nimittäin häihin valmistaudutaan hartaasti ja huolella.

Nyt yritän harjoitella korkkareilla kävelyä. Hoippumiseni näyttää siltä, kun olisi juonut muutakin kuin Juniorin minulle tekemää kaakaota. Toivottavasti voin vain seistä lasini kanssa jossain nurkassa, josta ei tarvitse liikkua mihinkään. Katsotaan miten käy!

Irlantilaisista häistä minulla on tekeillä postaus, joten palataan aiheeseen ensi viikolla.

9 kommenttia:

 1. Kampaaja kävi? Onko sulla hovikampaaja, joka tulee teille kotiin? Kivoja aftersseja ja hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla käy kotona kampaaja. Leikkaa ja laitta värin ja tulisi kyllä laittamaan vaikka juhlakampauksenkin, jos tarvetta olisi.
   Afterssit menivät mukavasi, enkä kaatunut. Meinasin kyllä kerran kompastua mattoon, mutta EN kaatunut maahan. Niin, ja olin sitten autolla liikeellä:)

   Poista
 2. Hyvää jussia minultakin, hienot kelit vihdoinkin täällä koto-Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äidin kanssa juuri juttelin ja kuulin, että kaunis on juhannus siellä. En viitsi edes kertoa minkälaista säätä täällä pitää. Taidat arvata!

   Poista
 3. Itekin kävin "afterseilla" ts grillijuhlissa kun hostäidin veli meni naimisiin. Itellä ei ollut niinkään hajua millanen juhla se oli kyseessä mutta tuntui kun puolet juhlaväestä oli tullut paikalle. Ite tajusin sentään vaihtaa puhtaat vaatteet ja vähän siistimpää, vaikka paremminkin oisin voinut pukeutua. Ei se tosin haitannut, lasten ja koiran kanssa siellä tuli enimmäkseen touhuttuakin niin hyvä että oli käytännölliset vaatteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutuminen onkin vähän kinkkinen juttu häiden jatkoille. Miehiä näkyi ihan siisteissä farkuissakin. Itse pelasin varman päälle ja pistin juhlakamppeet päälle.Vähän rennomminkin olisin voinut pukeuta, mutta en oikein tiennyt mitä odottaa.

   Poista
 4. Sillon tulee usein hauskinta juhlissa, kun sinne lähtee 'puoliväkisin' ja 'ei yhtään huvittaisi' -tunteella.... Toivottavasti näin kävi tälläkin kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hauskaa olin. Meni taas sellaiseksi odotteluksi, mutta ei haitannut, kun oli paljon tuttuja. Lähdin pois jo aikaisin, koska töihin piti jaksaa seuraavana aamuna normaalisti.

   Poista
 5. Noin sinne pitääkin mennä, vähän niin kuin puun takaa :) Eikä tarvitse viikkokausia metsästää mekkoa, varata kampaajaa ja käydä siinä kamalassa ruiskurusketuksessa!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!