perjantai 8. kesäkuuta 2012

Euro 2012Asemissa ollaan, ja valmiina sunnuntai-illan peliin. Silloin Irlanti kohtaa Kroatian.
Kuten näette, kylällä on pubikin maalattu kannustavin värein!


http://www.uefa.com/uefaeuro/index.html

http://www.stats.scoreradar.com/s4/?clientid=43#2_1,3_4,22_1,5_4136,9_overview
10 kommenttia:

 1. Hehe, täälläkin päin saarta on ilmestynyt jos jonkinlaista vihreää kannustetta joukkueelle. Itse en kisoista juurikaan perusta, mutta työpaikan Euro2012 –pottiin lähdin mukaan. Vedin hatusta itselleni Tsekin kannustettavaksi, ei kai tässä auta kuin alkaa seuraamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle vedetiin töissä hatusta Kreikka, joka kuulemma pelasi tasapelin eilen. Onkohan tämän jotain kohtalon ivaa...siis kaikista maista Kreikka!
   Anna perkisi vaan ja ala seuraamaan. Tuulimyllyjä vastaan ei voi taistella. Sen minäkin olen (vihdoin) oppinut.

   Poista
 2. Ja täällä olen jo hankkinut ajankohtaisia fanituotteita. Tarkoitus tehdä myös vastaava postaus huomenna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euro-kuumetta siis sielläkin. Ei tullut yllätyksenä! Pidäthän vihreäpaitaisille peukkuja ja voit vähän huutaakiin heidän puolestaan. Voitto olisi todella hieno asia tänne laman keskelle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kuulemma mukava kaupunki, vaikka en ole koskaan Skotlannissa käynytkään.

   Poista
 4. Alakoululaisen ISÄNÄ olisi suotavaa, että olisi kotona ja aina käytettävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suotavaa olisi ja muutenkin toivottavaa. Valitettavasti leipää pitää tietana, joten nyt näin...

   Poista
 5. Eipä tainnut Irlanti pärjätä Kroatialle - harmittavaa Irlannin kannalta. Toisaalta hyvä Kroatialle.

  Oma henkilökohtainen kiinnostukseni jalkapalloa kohtaan on hyvin, hyvin pieni. Suomalainen futis on niin surkeaa, että se alituinen turpiin saaminen ja surkeat selitykset eivät innosta yhtään.

  Olen ollut Englannissa katsomassa liigamatsia (Blackpool) ja satuinpa olemaan Italiassa, kun Italia voitti maailmanmestaruuden - siis olen nähnyt sen fanaattisuuden, mitä futis voi tehdä... Huikeinta näkemääni omien kannattamista oli se, kun Blackpoolissa pari riviä takanani istunut hyvin iäkäs naishenkilö huusi tosi kovaa vastustajille mm. "You fuc....ing idiot..." ja muuta kaunista. Kun Italia voitti maailmanmestaruuden, oli se meininki siinä Bardolinon kaduilla ihan käsittämätöntä. Ei tämä meidän jääkiekkofanaattisuus täällä päin maailmaa ole mistään kotoisin.

  Toivotan teille kaikille jalkapallosta pitäville mukavia pelejä ja viihdyttäviä hetkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täällä on tunnelmat maassa. Taidettiin odottaa voittoa liikaa. Minulle tämä jalkapallo ole ollenkaan niin tärkeää, mutta tässä sivussa sitä seuraan. Katsoin kyllä eilen tuon masentava ottelunkin.

   Jalkapalloon liittyy paljon sellaista, jota en hyväksy. Juuri tuo fanaattisuus, törkeä kielenkäyttö, riehuminen, juominen...
   Tulee mieleen, että jalkapallon varjoilla saa tehdä ja sanoa vaikka mitä. Englanissa meno oli tosi hurjaa välillä, mutta onneksi fanien käytäytymiseen on puututtu ja turvatoimia tiukennettu. Loppujen lopuksihan kyse on vaan pallon potkimisesta! Huipulla pelaajat saavat aivan liikaa rahaa, ja kun simppelistä pallonpotkijasta tulee hetkessä rikas, siitä ei yleensä hyvää seuraa.
   Seuraavat pelit saatan jättää ihan hyvin väliin!

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!