keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Mansikoita


Arvokkaita ovat mansikat, mutta en tänäänkään voinut vastustaa kiusausta. Kaksi rasiaa makeita irlantilaisia mansikoita (yht 600g) vitosella.
Posted by Picasa

24 kommenttia:

 1. Ja meilläpäin taisi mansikka-aika juuri loppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä teillä nyt on toreilla myynnissä? Vesimeloneja ja kirsikoita??

   Poista
  2. Kirsikoita,lempihedelmiäni nektariineja,aprikooseja ,meloneita ja persikoita.Itse odottelen mangojen kypsymistä...

   Poista
 2. Mansikoita odotellaan....viikon päästä lienevät kaupoissa <3 Omalla pihallani kukkivat vasta, mutta eiköhän sieltäkin jokunen marja saada (elleivät etanat syö kaikkea).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo etanat ovat riesa täälläkin. Täytyy taas käydä levittämässä myrkkyä, mutten tuhoavat kaikki kukkani.
   Nautitaan kalliista mansikoista!

   Poista
 3. Älä vaan Helenalle anna, se on allerginen mansikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun varoitit. Mitenhän on kävisikö vadelmat? Pitänee kysyä! Ps. Mun Kodin Kuvalehti tuli vasta eilen.

   Poista
 4. Kiitos ei, kuten Allu jo sanoi. Mutta vesi kielellä odotan kirsikoita, sitten aprikooseja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikat ovatkin todella hyviä ja niitä voisin syödä kilo kaupalla. On noita mansikoitakin mennyt ihan kiitettävästi. Tänään jätin ostamatta.

   Poista
 5. Täytyypä mennä meidänkin Supervalusta katsomaan (kaupan nimi aina naurattaa) jos saisi herkkujälkkärin aikaiseksi huomenna prinsessalle ja yökylään tulevalle ystävälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supervaluen hinnat olivat kyllä ennen aika kalliit, mutta nyt ovat halventuneet, kun niillä on enemmän omia merkkejä.
   Käyn ensin Aldissa ja mitä sieltä en saa, löydän Supervalusta. Aikamoinen valu, eikö niin :)!

   Poista
  2. Mina pidan Supervalusta-en toki jokaisesta ketjun marketista, mutta tietyista. Me teemme viikottaiset ostokset yleensa siella, valilla Lidlissa.
   Dunees-storesta tykkaisin myos, mutta lahin on Clonakiltyssa ja Corkissa.

   Poista
 6. Mä myös mansikoille allerginen, mutta haarukalla ja veitsellä + kannanpoistajalla pystyn käsittelemään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voitko niitä syödä ollenkaan. Tiedän, että mansikka on aika voimakas marja, eikä kaikki pysty niitä poimimaan ilman käsineitä, eikä niilläkään.

   Poista
  2. Sinulla Heljä on tosi hankala allergia. En tosin tiedä voinko käsitellä mansikoita, koska minun ei tarvitse tehdä sitä. Minulle tekee pahaa jopa mansikoiden tuoksu.

   Poista
 7. Kalliimpaa meil on. 35 kruunua yksi aski. Ja ostan silti, mantsikat on mun herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä toivottavasti hinnat halpenee. Täällä pysyy lähes samana. Ostettua tulee siltikin, sillä ovat niin kovin hyviä.

   Poista
 8. Meillakin syodaan mansikoita aina kesaaikaan, kun saa irlantilaisia mansikoita. Talvisin en osta, ovat jostain lennatettyja ja vetisia. Aina sesongin mukaan, mika tuoreinta on:kesalla marjat ja vesimeloni, vahan syksymmalla omenat/luumut/persikat/nektariinit ja talvella greipit ja appelsiinit.
  Ei tuo mansikoiden hinta minusta paha ole, silloin kun ne on makeita ja hyvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa vaan, kun Suomessa hinnat aina sesongin aikana laskeevat. Täällä näytää pysyvän aina yhtä kalliina. Ostan kuitenkin, kun ovat juuri nyt tosi maukkaita.

   Poista
  2. Johtuisiko tuo siita, etta Suomessa kesa on yleisesti ottaen aina ilmojen puolesta parempi ja mansikoita tulee runsaasti? Taalla kun ei edes mansikanpoimijoita taideta tarvita, eika ole itsepoimintamahdollisuuttakaan niinkuin Suomessa. En ainakaan ole kuullut/nahnyt.
   Mina rakastan mansikoita, samoin poikamme..mutta tytto ja mies ei niita syokaan. Joten meille tuo riittaa, mutta toki jos on useampi mansikoita mussuttava, niin kalliiksi tulee. Pitaa syoda maha mansikoita tayteen Suomessa ollessa :)

   Poista
 9. Täällä tuolla hinnalla saa ehkä just ja just yhden räkäsen rasian ... siksi aionkin ostaa oman mansikkapuskan tohon partsille vielä! :)
  ...japanissa maksaa yksi mansikka saman verran! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotappas, kun pääsen Suomeen niin ostan ison laatikollisen mansikoita ja syön suihini. Miten ne voikaan olla täällä ja siellä niin kovin kalliita?

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!