perjantai 13. huhtikuuta 2012

Koskettavaa kuunneltavaa

8 kommenttia:

 1. Kaunis video. Onko olemassa kaunista kuolemaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! Olisiko kuolema silloin kaunis, jos lähtijä olisi itse valmis?

   Poista
 2. "Tämä video ei ole saatavilla Saksassa, sillä se voi sisältä musiikkia, jonka oikeuksia GEMA ei ole myöntänyt." Mutta miksi se osasi sanoa tämän minulle suomeksi? :) Tästä huolimatta mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytää siltä, että siellä Saksassa ollaan todella tarkkoja näiden tekijänoikeuksien kanssa. Allu on aikaisemmin valittantut samaa. Kappaleen nimi oli If I die Young ja yhtye nimeltään the band Berry.
   Joskus ihan pelottaa, kun "kone" tietää meistä kaikenlaista.

   Poista
 3. Me on kuunneltu tätä useinkin autossa. Nuoret ajattelee että sanat on vähän "hassut," mutta tykkäävät melodiasta. Noh, kuolema on osa elämää. Onko se kaunista vai synkkää... molempia?
  Tästä tulee niin kovasti mieleen Dixie Chicks. Vaikkapa "cowboy take me away" tai "traveling soldier." Voi sitä polemiikkia DCs aiheuttivat sanomisillaan silloin Irakin sodan aikana. Mitähän siitäkin sodasta oli hyötyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kappale soi juuri nyt paljon radiossa. Minun musiikinkuuntelu tapahtuu yleensä autossa, jossa vietän paljon aikaa!

   Eiköhän se kuolema ole kumpaakin, kaunista mutta myös sylkää ja niin lopullista.

   Ihan surulliseksi tulen niiden nuorten sotilaiden puolesta joka tuossa sodassa, aivan turhaan kuolivat. Sarjassamme täysin turhia sotia...

   Poista
 4. Mä haluan uskoa, että kuolema on kaunis.
  Se, miksi kuolee voi olla jotain muuta - mutta itse kuolema on kaunis.
  Ihankuin syntymäkin .. :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!