lauantai 4. helmikuuta 2012

Ms Julia...huonoja uutisia

Ms Julianille kävi niin kuin monelle muullekkin työnhakijalle. Hakemuksia on lähetty, puhelimessa osaamista vakuuteltu, sitten käyty haastattelussa ja mahdollisesti päästy toiselle kierrokselle. Vihdoinkin alkaa hakija uskoa, että nyt tärppää...tämä työ on minun. Ja sitten ei enää kuulukkaan yhtään mitään. Märkä rätti naamaan jne.

Ms Julia ei enää palaa Corkin-Swansean välille seilaamaanHän on nyt työtön työnhakija, yksi niistä monista, joita ei näy missään tilastoissa. Juliaa ei oikeastaan enää edes ole.  Hän  jatkaa toimettomana kellumista satamassa. Allapäin, kylmisissän, itsetunto pohjalukemissa, matti kukkarossa...päivästä toiseen.

Katsoimme toisiamme pitkään..ja Julia tietää, että minä tiedän miltä siitä juuri nyt tuntuu.  Laiha lohtu, mutta kuitenkin...


8 kommenttia:

 1. Positiivista ajattelua kehiin. Julia on vain pienella lomalla, keraamassa voimia ja pitamassa seuraa sataman lokeille. Kylla sita viela seilaillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kun näkisit sen surkean ilmeen tuolla satamassa...

   Poista
 2. Jospa Juliaa onnistaisi ja pääsisi vaikka aurinoiselle Välimerelle lämpimään kuljettamaan turisteja Kreikan pikkusaarten väliä.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!