sunnuntai 26. helmikuuta 2012

JEDWARD - WATERLINE (Eurovision Song 2012)

Sorry, mutta näin tässä taas kävi. Irlanti lähettää Jedwardin Euroviisuihin. Olen sanaton, joten en sano mitään. Tai sanon sittenkin, että kai tuo kappale menettelee, mutta nuo kaksoset ovat kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ärsyttäviä. No, tässä maassa tapahtuu paljon asioita, joita en "fanita", joten ei kai tässä auta muuta kuin antaa periksi. Kukaan ei näytä välittävän, mitä MINÄ haluan. Nyyh.


Tarjolla olisi ollut myös esim näin hyvä kappale!


24 kommenttia:

 1. Hahaah! Repesin kun kuulin Jedwardin comebackista! :D Mutta jos voi verrata, niin ehdottomasti viime vuotinen oli parempi kuin nyt tämä Waterline, joka on aika tönkkö. Pojilla sen sijaan riittää virtaa kuin duracell-paristoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näillä kaksosilla on virtaa En tiedä, malttavatko edes nukkua. Olivat kuulemma ennen kovia urheilemaan, joten ilmeisesti ovat aina olleet aika energisiä.

   Poista
 2. Andrewilla oli kyllä enemmän syvyyttä laulussaan Jewardiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. No ohhoh. Taasko ne on siellä? Hollannin edustaja valitaan tänä iltana, laitan sitten linkkiä blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat. Meidän "fanien" iloksi. Toivottavasti teillä kävi paremmin.

   Poista
  2. Ei valitettavasti käynyt, ihan kauhea kappale ja esittäjä valittiin !!

   Poista
 4. Andrew Mann oli tosi hyva, mutta vaikka biisikin on tosi hyva, niin ehka hiukan liian laadukas euroviisuihin..ja myos liian hidastempoinen. Kuuntelen sita mielellani kylla muuten.
  Mina tykkaan Jedward-kaksosista. Ovat positiivisia ja hyvia esikuvia lapsille/nuorille. Vahan 'kreiseja' joo, mutta hyvalla tavalla vaan. Biisista en ensin pitanyt, mutta tarttuva se on eika niin arsyttva kun se viime vuoden Lipstick. Eli ei mitaan sita vastaan, etta Jedward sinne lahtee, vaikka kylla periaatteessa ajattelenkin, etta yksi kerta kullekkin edustajalle riittaisi. Talenttia tassa maassa kuitenkin on riittamiin.
  Juuri tanaan ajattelin, etta voi kun olisivat pyytaneet Imelda Mayn edustamaan Irlantia..
  Irlannilla on kuitenkin hyvat mahikset jalleen. Suomen biisi on huono mutta se etta se lauletaan ruotsiksi, on plussaa. Islannilla on hyva kappale, samoin pidan Latviasta ja TAnskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Juniorin luokkalaiset tykkäävät Jedwardista. Junioirin kaverin äiti vie pojat konsertiin vuosi sitten ja joutui itse käydä hakemassa vessasta paperia korvatulpiksi. Ei luvannut lähteä enää uudestaan.
   Imelda olisi ollut hyvä edustaja. Luin muuten eilen lehdestä, että hän odottaa vauvaa.

   Poista
 5. P.S. Minun blogista löytyy sulle haaste

  VastaaPoista
 6. Kun katsoin Turkin Euroviisukappaleen ensimmaista kertaa, niin ei savayttanyt yhtaan. Enemman kuunneltuani sita, niin nyt voin jopa sanoa pitavani siita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin sen kerran, mutta en pitänyt. Täytyy visiin kuunnella uudestaan.

   Poista
 7. Minä pidin jostain syystä Suomen kappaleesta. Melodia jäi korvaan soimaan. Saksan kappale ei miellyttänyt minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kappaleesta minäkin pidin. Saksan en ole vielä kuullut.

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Taas! Jotenkin arvostaisin, jos ei viisuihin lähetettäisi samaa esiintyjää/esiintyjiä kahta kertaa - ei ainakaan peräkkäisinä vuosina.

  Jedwardhan oli brittien Celebrity BB:ssä vuosi sitten. Silloin tuli sitä katsottua ja tavallaan pojat ovat symppiksiä, mutta aiheuttivat kyllä tahtomattaan mielipahaa, kun eivät aina ihan ajatelleet, mitä tekivät.

  VastaaPoista
 10. Irlannista löytyisi paljon parempia "viisuilijoita".
  Nämä kaksi pyörivät ylikierroksilla ja sanovat mitä sylki suuhun tuo. Lapista ovat tosi hauskoja, mutta minua he vaan ärsyttävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat ne Jedwardin pojat hauskoja muistakin kuin lapsista :) Pojat ovat saaneet paljonkin kaytoskoulutusta mm.Linda Martinilta, eli eivat enaa nykyaan puhu ihan mita sylki suuhun tuo ;) Minusta he ovat positiivisia ja energisia, ja kumpaakin Irlanti tarvitsee taman kaiken murheen ja kurjuuden keskella. Lisaksi tekevat hyvantekevaisyystyota (ainakin koulukiusaamista vastaan seka elainten hyvinvoinnin puolesta) Ovat loistavia presenttereita lastenohjelmissa(ovat etenkin Englannissa tehdyissa lastenohjelmissa paljon mukana)ja myos ihan hyvia lahettilaita Irlantia edustamaan euroviisuihin. Mutta, toivottavasti tama on toinen ja viimeinen kerta ja ensi vuonna joku uusi saisi mahdollisuuden.

   Poista
  2. No, ainakaan eivät laula mitään masentavia lamalauluja!
   Heitä katsoessaan ei tosiaankaan jaksa murhetia koko ajan nousevasta bensan hinnasta tai kiinteistöverosta.

   Poista
 11. Siistä?! Eikö ne ollu just viime vuonna sielä kanssa? ...

  VastaaPoista
 12. Moikka, minusta Jedward myös todella energinen yhditelmä. Minusta ovat hyviä ja Waterline todella hyvä kappale, ja soundi.

  :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!