lauantai 25. helmikuuta 2012

Hyvän mielen asioita

Rouva Hoo, joka myös asuu täällä Irlannissa, ja josta on minulle tullut ihan oikea ystävä, haastoi kirjaamaan hyvän mielen asioita.


Ohjeet kuuluvat näin:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Minulla on kokoelma äidin neulomia villasukkia. Kotiin saavuttuani heitän kengät nurkkaan, ja vedän sukat jalkaan. Tulee heti kotoinen ja hyvä olo.

2. Tänään näin pitkästä aikaa täällä asuvia suomalaisia ystäviä. Heidän seurassaan unohtuu välillä niin tylsä arki ja nauraakkin saa. Tekee hyvää!

3. Pojista vahempi alkoi tehdä vapaaehtoistyötä vanhainkodilla lauantaiaamuisin. Tänään oli ensimmäinen päivä ja hyvin oli kahvittelu ja jutusteltu vanhusten kanssa sujunut. Hienoa, että ihan itse tarjoutui vapaaehtoiseksi. 

4. Meidän kissa, vaikka hieman vaativa onkin, on minulle tärkeä.

5. Keväinen ilma saa hyvälle tuulelle. Talvi, vaikkakin leuto sellainen, on tuntunut taas aivan liian pitkältä.

6. Miehen työ/businesskuvioissa näkyy taas valoa tunnelin päässä. Pienikin positiivinen edistysaskel sillä rintamalla, ja tulevaisuus näyttää himpun verran valoisammalta.

7. Mummu on ollut täällä koko talven. Ei ole tarvinnut miettiä, että mitenkähän hän siellä lumen ja pakkasen keskellä pärjää.

8. En ole syönyt keksejä enkä kakkuja kolmeen päivään. Hyvä minä!

9. Luen aivan uskomattoman hyvää kirjaa. Kerron siitä teille pian.

10. Juniorin ilkeä kantapää on (kiitos suomalaisen hierojan, joka huomasi mikä on vikana) jo lähes kunnossa.

Ja sitten haastan seuraavat bloggaajat vastaamaan tähän haasteeseen:

- Sirkun, Kaikki kotona-bloigsta. 13-lapsen äiti kertoo arjestaan ja elämästään.
- Eryahin Tunisiasta
- Mian Peikkokukkulalta Chilestä
- Mariannan Norjasta. Tätä uutta Vuonon kimallus-blogia olen alkanut seuraamaan.
- Minen, joka Tuhat ja yksi tarinaa auttaa ainaista matkakuumetta potevaa.


Kevättä rinnassa - pubillakin

8 kommenttia:

 1. Tästähän tuli ihan hyvälle mielelle:)
  Taidan käydä kurkkaamassa uusia blogeja listallasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on hyvä kirjata hyviä ja iloatuottavia asioita paperille. Ei mitään maatamullistavia, ihan vain pieniä jokapäiväisiä juttuja.

   Poista
 2. Paljon hyviä asioita,ja ennen kaikkea kunnioitan vanhempaa poikaasi tuon vapaaehtoistyön takia. Hienoja poikia sinulla/teillä!

  Kevättä, valoa ja lämpöä kohden mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä vapaaehtoistyöstä pitäisi tehdä ihan oma postaus. Neljäs vuosi yläkoulussa on sellainen lusmuvuosi, mutta yksi hyvä asia on se, että nuoret oppivat näkemään vähän muutakin kuin omat pienet ympyränsä. Koululta kolme poikaa lähetettiin tähän vanhainkotiin/päiväpiiriin tekemään puutarhatöitä. Keräävät esim roskia, haravoivat jne. Olivat sanoneet, että tarvisisivat apua lauantaiaamuisin ja poika oli tarjoutunut apuun. Kuulemma hän jutteli vanhusten kanssa, kaatoi teetä ja kahvia ja pesi kupit. Ihan mielellään kuulemma menee taas lauantaina takaisin. Nuoria moititaan nykyisin koko ajan, joten olen iloinen, että nuoret itse tekevät jotain "maineensa puhdistamiseksi".

   Poista
 3. Kiitos haasteesta:). Nyt minulla on viisi hyvänmielen lähdettä kylässä ensi sunnuntaihin asti, joten tietokoneen kanssa ei tule paljon nähtyä. Sitten kun tulee sopiva väli, palaan asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, että olekin jo vastannut. Kiitos siitä!

   Poista
 4. Ihania hyvänmielenjuttuja :) Hymyilen tässä mukana :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Vasta nyt ehdin hakemaan tämän ja samalla lukemaan postauksiasi. Onpa hurjaa tuo Irlannin työttömyys!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!