maanantai 30. tammikuuta 2012

Maalattu on

Ei meillä, mutta Trevor on maalannut kauppansa. Ihan piti pysähtyä, niin kirkkaan keltainen työkaluja vuokraava "puoti" oli. Tuli vaan mieleen, että olikohan näin iloinen väri valittu ihan tarkoituksella? Päässäni kehittelin sitten seuraavan tarinan: Trevor päätti, että kauppa pitää maalata uudestaan. Joku vinkkasi, että jospas jotain kellertävää. Tuumasta toimeen. Trevor lähti maalikauppaan ja sanoi myyjälle, että kieltaista maalia, ja keltaista maalia hän sai. No, ainakin kauppa erottuu...Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Tää on joku perjantai-illassa pikkuhiprakassa keksitty villi idea: "Hei jätkät! Mitä jos vedetään Trevorin seinät kirkkaan keltasiks!" Toinen vastaa hölkyn kölkyn ja vajoaa lauteen alle. ;) Näin on tapahtunut mitä suurimmalla todennäköisyydellä, koska kyseessä on näinkin miehinen yritys ja ristiriitainen väritys. Jos kuvassa olisi karkkikauppa, kuten kuvittelin, olisi keltaisen värin taustalla varmasti pitkälliset pohdinnat ja suunnittelupalaveerit.

  Joo, näin sen täytyy olla. Ihanaa luovuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maama:Irlannissa kyllä harrastetaan kirkkaita värejä, mutta tämä alkaa olla sieltä räikeimmästä päästä. Teoriasi voi hyvinkin olla oikea, tai sitten Tervor on värisokea tai keltainen maali oli tarjouksessa.

   Poista
 2. Meikämaan bensa-asemat on tuon värisiä :) Mutta eikös keltainen ole aika yleinen huomioväri työkaluissa, eivät huku niin helposti..no, kaupat sentään harvemmin yrittävät kadota. Ehkä Trevor vain halusi tarjota aurinkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trevor on luultavasti täysin kypsä Irlannin surkeaan säähän ja halusi aurinkoa. Keinolla millä hyvänsä.

   Poista
 3. Hyvä Trevor! Se oli rohkea valinta ja ei putiikki takuulla katoa massaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei katoa, ei. Helppo kertoa asiakkaille, miten puotiin löytää. Bensa-aseman jälkeen se keltainen rakennus. Löytyy VARMASTI!

   Poista
 4. Trevor pitää selvästikin huolen siitä, että hänen puotinsa erottuu katukuvasta. Ihanan piristävä väri, minä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänne väriä mahtuu...en enkä kuitenkaan olisi ihan noin kirkaaseen keltaiseen päätynyt...jos siis minulta olisi kysytty.

   Poista

Jätä kommentti. Kiitos!