sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Juniorin SUURI ongelma

Tälläinen bändi on kaupungilla viime viikonloppuna

Kummitäti pyysi kysymään Juniorilta, että mitä hän haluaa joululahjaksi. Juniori mietti ja mietti ja mietti, eikä keksinyt mitään. Sitten viimein lamppu syttyi, ja hän sanoi haluavansa ison pusillisen Daim-karkkeja. Täältä saattaa joskus onnistua löytämään Daim-patukoita, Juniorin suurinta herkkua. Suomalaisena äitinä velvollisuuteni olisi  tietysti ollut kysyä, että eikö vaikka Geisha kelpaisi tai vaikka Fazerin sininen. Mitä noita ruotsalaisia... Pidin kuitenkin suuren suuni kiinni. Tämä oli lahja Juniorille, eikä minulle.

Viikolla sitten heitin kysymyksen uudestaan, jos vaikka olisi tullut mieleen jotain uutta. Isä voisi vaikka tuoda SEN lahjan Englannista. Juniori kaivoi esille pari kuvastoa ja alkoi etsimään itselleen lahjaa. Eikä löytänyt taaskaan mitään. Voin kertoa, että edellisinä jouluna meillä ei ole ollut tälläista ongelmaa.

Nukkumaankin mentiin kuvastojen kanssa, eikä mitään sopivaa löytynyt. Viimein Juniori suuttui ja huusi äitiä yläkertaan. Kuvasto oli lentänyt lattialle. Junori oli asiaa tarkemmin mietittyään tullut seuraavaan tulokseen: joulu on yliarvostettu, ja tässä tulee yhden päivän takia aivan liikaa stressiä.

Eilen hän kyllä kävi sanomassa minulle ennen nukkumaan menoa, että älä sitten vaan osta minulle pelkästään vaatteita joululahjaksi.

Että tälläinen ongelma tällä kertaa!8 kommenttia:

 1. :D :D voi juniorin joulustressiä! :D

  Se on kyllä hankalaa keksiä niitä toivomuksiakin. Hanikin sanoo ettei tartte mitään, mutta kyllä jotain haluan paketissa antaa... Eilen viimein sain miehestä irti pari toteuttamiskelpoista toivomusta ... ;)

  VastaaPoista
 2. Hihihihh, aika ihana ongelma teillà, sanoisin.
  Mà en edes uskalla antaa mitààn katalogia kàteen. Tàmànhetkiset toiveet on kànnykkà, nintendo ja joku muu kàsipeli mità en edes muista nimeltààn....aika kalliiksi tulisi jos alkaisi nàmà toiveet toteuttamaan. Onko teillà siellà ikeaa? Siellàhàn on svenska shopissa daim karkkipusseja :D

  VastaaPoista
 3. Daimit onkin namia! Mäkään en ole koskaan oikein osannut toivoa mitään, lapsenakin oli sama "ongelma". Tosin nyt haluaisin uuden kameran ja pari linssiä, mutta on vähän liian tyyris toivomus.

  VastaaPoista
 4. MaaMaa: Hanille voisi pehmeä paketti kelvatakkin.

  Ciacy: Ikea on Dublinissa, mutta sinne en ole vielä ehtinyt. Käyn viikonloppuna Suomessa, joten saan mukaan kummitädin karkit ja vähän muutakin.

  Irmastiina: Tässä ihan stressaantuu pojan puolesta.

  Helena: Täisia ongelmia on ihan kiva ratkoa.

  Elisabeth: No, niin ovat. Vyötärön kannalta on parempi, että niitä ei täältä aina saa.
  Pitäisiköhän sinun kirjoittaa joulupukille?

  VastaaPoista
 5. Voi pienta ressua, mutta Daimit on ihania mustakin!!
  Mulla on stressi, pitaa tayttaa tyttojen joulusukat 'joka'aamu...(siis joo, niilla on suklaakalenteritkin!!)onneksi Sina on Lontoossa, ei maar, se tulee tanne ensiviikolla lomalle.

  VastaaPoista
 6. Kirsi: Jospas ensi vuonna ehtisit piipahtaa myös tällä saarella. Terkkuja sinne kaikille.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!