maanantai 26. joulukuuta 2011

The early bird gets the worm / Aikainen lintu nappaa madon

Vihreän Saaren joulunjälkeistraditoihin kuuluu Nextin alennusmyynti. Tämä suosittu englantilainen vaateliike on kirjaimellisesti muita aikaisemmin liikkellä. Kaupat nimittäin avaavat ovensa klo 6.00 tapaninpäivänä. Itse ehdin paikalle vasta klo 11.00, jolloin paihin ryysis oli jo onnellisesti ohi. Myyjä kertoi, että paikalla oli ollut yli 100 asiakasta odottamassa ovien avautumista.

Kaikki vaatteet myydään puoleen hintaan, ja valvetunut shoppailija (ei minä) käy etukäteen sovittamassa ja valitsemassa haluamansa vaatteet. Sitten vain viideltä paikalle jonottamaan, ja housut-takki-hame-kengät ovat sinun. Alepäivinä nimittäin sovituskopit eivät ole auki.

Iloinen yllätys oli se, että ostamani housut olivat LIIAN SUURET. Näkivätkö kaikki nyt  ihan varmasti nuo kaksi sanaa: L I I A N  S U U R E T!

Nyt voinkin hyvällä omallatunnolla lähteä tutustumaan jääkaapin sisältöön. Miten olisi kinkkuvoileipä, pari joulutorttua sekä kourallinen pipareita?


6 kommenttia:

 1. HIh,yleensä se on toisinpäin,eli liian pienet;D Hyvin etukäteen valmistautuneena näköjään tosiaankin kannataa Nextin alemyyntiin mennessä;D

  VastaaPoista
 2. Onnee löytöön, minä en enää jaksa aleja...

  VastaaPoista
 3. Nextissä on kyllä usein kauniita kenkiä ja vaatteita muutenkin. En vain kykene menemään kaupoille viralliseen ryysisaikaan tappelemaan räteistä ;D Eikä sekään ole pahinta, vaan se jonottaminen, että pääsee maksamaan. Ei vain jaksa.

  Mutta hyvät löydöt teit - äkkiä täyttämään liian suuret housut! ;))

  VastaaPoista
 4. Iloisia housujentäyttöhetkiä :D

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Onko tosiaan mitään upeampaa tunnetta kuin se, että housut ovat liian isot ja alkavat roikkua ;-D

  VastaaPoista
 6. Yaelian: Minusta ei kyllä olisi tuonne kuudelta jonottamaan.

  Hannele: En minäkään, mutta kun en halua vaatteista paljoa maksaa, niin pakotin itseni.

  Elegia: Surullinen tosiasia on se, että Nextin vaatteet ovat aika suurikokoisia. Vein housut pois, enkä enää löytänyt mitään tilalle. Sain kyllä rahani takaisin.

  MaaMaa: Ei huolta, hyvin on pullat uunissa eli makkarat vyötäröllä.

  Riitta: Tai sitten housut olivat normaalia kokoa suuremmat. Surullista, mutta totta.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!