keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Driving home for Christmas
Yksi suosikki joululauluistani... Turvallista matkaa niille, jotka tänä jouluna matkustavat!

Tänään työkaverin kanssa juttelimme kotiin matkustamisesta jouluna. Tunnustin, että kun lentokoneen ikkunasta näkyy loputtomasti metsää ja lunta, unohtuu kiireiset lentokentät, täyteen sullotut matkalaukut ja kaikki joulunalusstressi. Silloin poskelle valuu kyynel, jos toinenkin. Olen kotona!

Nykyisin olen helpottunut, että jouluna ei tarvitse matkustaa mihinkään. Matkaan mahtuu niin monta mutkaa, kulkuneuvoa, kyytien metsästämistä, talvivarusteiden hankkimista, pelkoa siitä (poikein puolesta), että lunta ei olekkaan, kalliita lentoja jne... Mielummin vietän joulun täällä, vaikkakin kyllä suomalaisin maustein.

Aloitin muuten tänään loman. Huomenna ohjelmassa leipomista ja perunalaatikoiden teko. Pakaste alkaa hiljalleen täyttyä. Muutama lahja on vielä hakusassa, joten saatan piipahtaa kaupungille. Taidan jättää sen iltapäivään, jolloin jo vähän hämärtää. Silloin saan nauttia jouluvaloista ja kauniista näyteikkunoista. Halvat ovat meikäläisen huvit!

5 kommenttia:

 1. Mukavaa joulunaikaa sinulle Irlantiin!

  VastaaPoista
 2. Joulun tunnelmaa ja hyvää lomaa. Kaunis joululaulu, jota en tuntenutkaan.

  VastaaPoista
 3. Yaelian: Kiitos. Samoin sinne Israeliin.

  Sira: Tämä laulu soi radiossa monta kertaa päivässä. Sellaista autoilumusaa!

  VastaaPoista
 4. Joulu on sellaista tunteiden sekasortoa: riemukkaan riehakasta, hartaan hiljaista ja myös surua kuohuttavaa ...

  VastaaPoista
 5. MaaMaa: Minulla on jouluna välillä tosi haikea olo. Muistelen lapsuuden jouluja olen jotekin surullinen, kun ne ovat vain muistoja. Kaikki tunteet käydään aina jouluisin läpi.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!