torstai 10. marraskuuta 2011

Kun kissa on poissa, hiiret hyppivät pöydällä

Näin kävi, kun lähdin vajaaksi viikoksi pois Vihreältä Saarelta. Ensinnäkin presidentiksi valittiin väärä henkilö. Eipä siinä, en kyllä tiedä kuka olisi ollut se oikea. Meillä on nyt uusi vanha presidentti nimeltään Micheal D Higgins. Varmasti ihan pätevä ja fiksu mies, mutta kun ikää on 71 vuotta, ja presidenttikausi kestää 7 vuotta, niin voitte siitä kaikki vetää omat johtopäätöksenne. Olen edelleen sitä mieltä, että 65 on eläkeikä KAIKILLE. Suurin osa meistä muistaa Kekkosen viimeisellä presidenttikaudellaan...

Kun presidentti oli maalle valittu ja minä edelleen pois maasta, imeni täällä nolo juttu. Nimittäin valtion kirstunpitäjien laskutaito petti jälleen, ja yhtäkkiä siellä olikin 3.6 miljaria enemmän rahaa kuin piti. Irlannissa ja muuallakin Euroopassa näyttää nykyisin olevan sellainen trendi, että miljardit eivät ole enää yhtään mitään. Toisaalta onni onnettomuudessa, olihan se parempi, että rahaa oli enemmän kuin mitä luultiin.

No nyt on kissa taas kotona, ja hiiretkin ovat kilvan kipittäneet koloihinsa. Valtakunnassa kaikki..... no, jaa...!


6 kommenttia:

 1. Mutta hänhän on vielä nuori;D Meidän presidentti on jo 88-vuotias,mutta äly leikkaa vielä loistavasti ja energiaa on enemmän kuin yli puolet nuoremilla...

  VastaaPoista
 2. Voi kun omastakin rahakirstusta yllattaen tuollaisia summia putkahtelisi :)

  VastaaPoista
 3. Just niin, Yaelian kirjoitti aivan niin kuin minakin tassa aioin napytella!! Hilliton nuori vanhus tama meidan Shimon Peres. Tekee toita aamusta iltayohon, matkustaa ulkomailla edustamassa, esiintyy kotimaassa jokaisessa tarkeassa tilaisuudessa ja jarki toimii niin etta kateeksi kay! Ei se ole iasta kiinni.

  VastaaPoista
 4. Monissa maissa todellakin ovat presidentit iakkaita.Jos sairastuu kesken presidenttikautensa,niin eiköhan sita voi laittaa elakkeelle ja valita terveempi.Joten ala ole huolissasi.
  Kivaa viikonloppua vihreille saarille.

  VastaaPoista
 5. Yaelian ja Anu: Mielenkiintoista olisi tietää, että kuka täällä meillä puhaltaa pelin poikki, jos pressasta ei enää ole virkaansa hoitamaan. Soisin kaikille 65 täyttäneille tilaisuuden nauttia elämästä, ilman velvollisuuksia.

  Karoliina: Joo, ihan pari tuhattakin ylimääräistä olisi ihan kiva yllätys.

  Sateenkaari: No, toivotaan, että pressa kestää kiireen ja pysyy virkeänä.

  VastaaPoista
 6. Jaajaa...kyllä Adenauerillakin oli ikää vaikka kuinka paljon kansleriksi tultua. Ja toimikin kauan kanslerina ja ehti vielä eläkettäkin vetää.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!