lauantai 12. marraskuuta 2011

Kaikista Kamalin Koulupuku

Eilen kaupungilla törmäsin tyttöihin, joilla oli aivan järkyttävän kamalat koulupuvut. Vai mitä mieltä olette?


Koulupuvun on varmasti suunnitellut joku tiukkaakin tiukempi nunna n. 100 vuotta sitten. Olisikohan jo aika lyhentää helmaa? Tai mistäs sitä tietää, jos pitkät hameet ovatkin uusinta muotia. Älkää nyt vaan luulko, että täällä kaikissa kouluissa tytöt pukeutuvat näin. Vasta toisen kerran täällä asuessani olen törmännyt näin järkyttäviin hameisiin. Ja arvatkaapas mitä, kun nämä neidot lähtevät viihteelle, niin silloin hameen pituus lyhenee ainakin metrin!

10 kommenttia:

 1. Yaelian: Ja niin epäkäytännölliset.

  Irmastiina: Jos minulla olisi tyttö, niin ainakaan tuohon kouluun en häntä päästäisi. Onneksi on poikia!

  Karoliina: Tuollaisesta koulupuvusta jää varmasti tarumoja.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää epäkäytännöllisiltä, hui! Itse tykkään kahden vaatteistaan tarkan tytön äitinä hirveästi koulupukuideasta (ihanat arkiaamut, kun vaatteista ei tarvitse tapella :)), mutta tuo nyt ei näytä mitenkään järkevältä :D!

  VastaaPoista
 3. Ansku: Yleensä tytöt voivat valita joko housut tai hameen. Poikienkin kanssa on helpompaa, kun aina tietää mitä pistetään päälle.
  Nuo hameet olivat kyllä järkyttäviä.

  VastaaPoista
 4. Hmm...ottaen huomioon että useissa tyttökouluissa ei housujen käyttö ole sallittua, minusta nuo helmat ovat siunatun lämpimän näköiset!Minun kolme tytärtäni joutui kulkemaan "kilttihameessa" koko kouluajan, ja monet tytöt kuulemma käyttävät myös shortseja hameen alla kun pelkät sukkahousut ovat niin kylmät.Kun mitkään muut kuin koulukengät eivät ole sallittuja, siis ei edes talvisaappaat, tulee koulumatkoista tuskallisen kylmät.

  Irlannissa kylmästä valittamista pidetään huvittavana, totesin tänään kun anelin että työpaikan lämmitys laitettaisiin kuntoon."Ei kylmyydestä sairaaksi tule" oli vastaus.

  VastaaPoista
 5. Sihouette:....mutta, kun ovat niin kamalan näköiset ja epäkäytännölliset. Ihmettelen tuota vain-hameet-sallittuja-sääntöä. Meillä lähiseudun tyttökouluissa saa pitää myös housuja. En ymmärrä näitä kivikautisia sääntöjä.
  Toisaalta, kun tytöt ovat viihtellä, ei kylmä näytä vaivaavan. Ei sukkahousuja, ja hameena pieni roiskeläppä.

  Eikö koululla toimi lämmitys? Toivottavasti saavat se korjattua ennen kuin oikein kunnolla kylmenee.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!