keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Italian lahja Irlannille

...ei ole pizza, eikä pasta, eikä Fiatin autot, eikä Milanon muotiluomukset. Italian lahja Irlannille on jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Giovanni Trapattoni, joka allekirjoitti juuri uuden sopimuksen. Jos maamme uuden presidentin ikää siunailin, niin Trapattoni on mielestäni mies paikallaan, vaikka ikää onkin jo 72-vuotta. Tulosta ja maaleja on tullut! Hän otti myös 30% palkanalennuksen, koska kuulemma ymmärtää maan vaikean tilanteen. No, ei hän nyt ihan nälkäpalkalla Irlannin poikia kuitenkaan valmenna.
 
Trapattoni luotsaa vihreäpaitaiset pelaajat Euro 2012-kisoihin. Englanti sujuu italialaiselta vähän niin ja näin, ja välillä haastattelujen jälkeen pohtii täällä kansa, että mitähän se nyt sanoi. Tulkkikin istuu aina vieressä, mutta valmentaja puhuu mielummin ilman apua. Joskus hän kääntää suoraan, sana sanalta, italialaisia sanontoja, ja taas kansa raapii päätään.

Pelaajat saivat muuten kuulla kunniansa juhlimisesta ja alkoholin käytöstä. Eikä asia jäänyt vaan pukukoppiin, vaan valmentaja mainitsi asiasta TV-haastattelussa. Trapattonin joukkueessa tehdään niin kuin pomo sanoo. Jännityksellä odotamme missä ryhmässä Irlanti pelaa Euroopan mestaruuskisoissa. Minä uskon 100% tähän italialaiseen. Kun muuten valtakunnassa kaikki menee päin p:tä, niin olisihan se ihan toivottavaa, jos edes jalkapallo sujuisi!

Ps. Tämän kirjoitettuani tajusin, mitä olen juuri tehnyt: kirjoittanut postauksen jalkapallosta. Vuosien aivopesu on tuottanut tulosta. Apua!


4 kommenttia:

 1. Hahaha....ja minà jàin lukemaan koko postauksen, joka koski VAIN jalkapalloa.....Olisin kyllà hypànnyt tàmàn yli, mutta kun italianosta puhuit niin piti uteliaisuutta lukaista mità kirjoitit. Aika jànnà tuo palkanalennus omasta tahdostaan, mutta tosiaan....tuskin se ihan pieni nytkààn on.

  VastaaPoista
 2. Ciacy: Kyllä Giovanni pastassa pysyy, vaikka alennuksen ottikin!

  VastaaPoista
 3. Repesinpä vikalle lauseelle! Näin jalkapallohurahteen näkökulmasta ihan normipostaus :D

  VastaaPoista
 4. Lumicki: Joskus yllätän ihmiset näillä jalkapallojutuillani. Saatan kommentoida jostain pelin tuloksesta töissä ja miehet ovat ihan ihmeissään. Meillä on Skysport aina päällä ja pojat seuraavat kaikkia mahdollisia otteluita. En siis itse seuraa jakapalloa, mutta kun siitä kokoajan meillä jautetaan, niin pakostakin jää jotain päähän. Meillä ollaan tosi onnellisia, kun ManUlla menee niin huonosti. Ihan oikeasti välillä tuntuu, että minua yritetään aivopestä.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!