torstai 20. lokakuuta 2011

"Suru-uutinen"

Eilinen “suru-uutinen” Irlannissa oli se, että Westlife poika miesbändi lopettaa ensi vuonna. 14 vuotta, 44 miljonaa levyä ja 15 UKn listaykköstä myöhemmin, on aika sanoa good bye! Poikabändit kestävät oman aikansa, ja jos UKn X-factoria on uskominen tilalle mielii laumoittain uusia siloposkia.

Minä en ole koskaan oikein kunnolla fanittanut ketään, joten en osaa samaistua ”heartboken and devastated” faneihin. Radiossa yksi äiti kertoi, kuinka vei viime kesänä 4-vuotiaan tyttärensä Westlifen konsertiin. Nyt tyttö itkee täyttä kurkkua (siis tämä 4 v.)  äitinsä kanssa. Että, silleen!

Sanottakoon nyt näin, että kun Westlifen pojat radiossa laulavat, käännän volumea suuremmalle ja laulan mukana (jos omat pojat eivät ole kyydissä). Sellaista sopivaa autoilumusaa, mutta lippua en vedä puolitankoon, enkä kyyneleitä vuodata. Aika aikaa kutakin! Ja tulihan se Take Thatkin takaisin...

7 kommenttia:

 1. Juu, näin uutisen tuoreeltaan telkkarista eilen. Westlifesta viis ;), mutta manageri Louis Walshia käy sääliksi, vaikka kuinka yritti haastattelussa vakuuttaa, että pärjää.

  VastaaPoista
 2. mitä mitä, minä luulin että westlifen pojat olivat olleet eläkkeellä jo useamman vuoden!

  VastaaPoista
 3. Westlifen pojat ei ole edes hotteja ... en siis niihin ikinä oikein reagoinut ... ;) On uskomatonta, miten 'devastated' tosifanit ovat ... nehän laittaa pystyyn kriisipuhelimia ja kaikkea.
  get a life! ..

  haliterkut - pitkästä aikaa kerkisin täällä piipahtamaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ja minä kun luulin, että suret Gaddafia.

  VastaaPoista
 5. Minäkin otsikosta päättelin, että postaus olisi Gaddafista:). Kyllä on hämmentävää miten ihmisen elämä voi olla kiinni jostakin bändistä tai vaikkapa jalkapallosta. Täällä riittää näitä jälkimmäisiä. Monen jalkapallostadionin seinässä lukee valtavan kokoisin kirjaimin: "Jalkapallo olet kaikkemme". Siis jalkapallo siis kaikkemme. Haloo?

  VastaaPoista
 6. Take That:n kirjaa muuten myytiin Easonissa huimaan hintaan 3,99€... aikansa elänyt sekin ;)

  VastaaPoista
 7. Leena: Älä sinä Louia sure. Onhan sillä vielä Jetward!

  Suvi: Voi, voi, sinulla on aivan väärää tietoa.

  MaaMaa: On se kova paikka, jos koko maailma romahtaa kun bändi lakkauttaa. Pistin tuonne jokin aika sitten sun suosikki musaa...Arvaappas mitä???

  Allu: Eilen katsoin tarkaan tvstä ja tuumin, että uskomattoman sitkeä oli loppuun saakka. Hänhän ei tietysti koskaan ollut mitään mitään pahaa tai väärin. Gaddafin surijoita ei taida löytyä kovinkaan monta!

  Mine: Hyvinkin olisi voinut olla! Ihan puistattaa koko mies, kun häntä ajattelee.
  Pienet ovat ongelmat, jos jalkapallo ja bändit saavat elämän ihan sekaisin. Pitäisköhän minunkin käydä juttelmessa ammatti-ihmaisen kanssa tästä Westlifen merkityksestä elämässäni?

  Leena: Eivät osaa jäädä eläkkelle aikoinaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!