sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tälläinen viikko

Pojista vanhempi sai vihdoinkin "isojen" kokeiden tulokset ja oli tyytyväinen. Myönsi kyllä, että olisi mennyt paremmin, jos olisi ottanut koulun tosissaan yläkoulun kahtena ensimmäisenä vuotena. Siis hän itse tämän sanoi. Näkikö kukaan lehmien tai sikojen lentävän meidän talon yli?

Tuloksia sitten juhlittiin kaupugilla discossa. Ei hänen sinne pitänyt edes mennä, mutta kun lippu suorastaan putosi käteen (ja vielä ilmainen sellainen), niin meiltä lähdettiin discoon. Nuo liput olivat loppuunmyytyjä, niistä suorastaan tapeltiin ja mustapörssi kukoisti. Parhaiden kavereiden täti tunsi jonkun, joka tunsi jokun, joka pisti pojat vieraslistalle ja pakkohan sitä oli mennä. Huom! jonon ohi, pistämättä tikkuakaan ristiin. Näin täällä suhteilla...

Autokauppojakin olen hieronut, ja kävin eilen koeajamassa kaksi autoa. "Varastin" kaverini miehen asiantuntijaksi. Oma kun on naapurisaarella, eikä päässyt virtuaalisesti mukaani. Siltä näyttää, että huomenna lyön shekin pöytään ja loppuviikosta saatan olla uuden - käytetyn- auton iloinen omistaja.
Kun autot oli koeajaletu sai puolestani hoidettavasti aivan ihanan 3 kk vanhan vauvelin. Pullosta juotin nälkäiselle pojalle maitoa ja vaipankin onnistuin vaihtamaan. Taidoissa lienee parantamisen varaa, sillä edellisestä vaipanvaihdosta on jo lähes 9 vuotta!

Tänään on sitten pelattu kaksi jalkapallo-ottelua ja hockey harjoituksissakin käyty. Ehdin kuin ehdinkin kävelylle syksyiseen metsään. Edessä kiireinen viikko, ja pikainen pyräys Suomeen.

8 kommenttia:

 1. Hih, luin ensin monta kertaa etta sait hoitoon 3kk vanhan HAUVELIN - ihmettelin etta kyllapa sita paapotaan, kun tuossa iassa pullolla ruokitaan :D Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit siellä :-)
  Vauhdikasta pyräystä Suomeen!

  VastaaPoista
 3. "Hyvä sijoitus" tuumasi ystävämme kun käytetyn auton Istanbulissa ostimme. Hyvin sarkastiseen äänensävyyn. Se osoittautuikin sitten aivan maailman huonoimmaksi ostoksi, jonka kanssa meni yöunetkin surressa. Tällä rohkaisevalla tarinalla lähetän sinua nyt auto-ostoksille:D. (Ei vaan, siellä on varmaan hieman luotettavampaa tuo autokauppa, kuin täällä. Ainakin toivon niin.)

  Voimia kiireiseen viikkoosi. Katso minunkin silmilleni Suomen ruskaa ja hengitä minunkin keuhkoilleni raikasta syksyilmaa. Nauti, jos kerkeät.

  VastaaPoista
 4. Karoliina: Minä en kuule koiria noin hyvin hoitaisi. Vauvoja ja kissoja vaan! Meidän katti meni ihan sekaisin, kun näki pienen vauvan.

  Hannele: Joo, ja käyn taas ostamassa matkalaukullisen ruisleipää.

  Riitta: Paljon pitää taas ehtiä yhden viikonlopun aikana. Lennän muuten Amsterdamin kautta, joten heilutan sinulle koneesta.

  Mine: Autokauppiaat ovat autokauppiata joka maassa. Toivon totisesti, että tämä auto ei "let me down". Kävin sen tänään maksamassa ja huomenna hakemassa.

  Yritän ehtiä edes vähän ruskaa ihailemaan. Taitaa kylläkin tapahtua auton ikkunasta. Aukaisen ikkunan ja hengitän ilmaa sinunkin puolestasi. Aika on kortilla!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kiireiselle viikollesi ja onnea uudelle autollesi! Minullakin nämä syyskuun viimeiset viikot ovat kamalia. Ja hyvää Suomen matkaa, toivottavasti ehdit shoppailla tarvittavat herkut ja tuliaiset!

  VastaaPoista
 6. Helena: Tiukka aikataulu viikonlopuksi, mutta kauppareissukin on siihen jo sovitettu. En jää ilman ruisleipää. Autoon olen tyytyväinen.

  Riitta: Otan kiikarin mukaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!