perjantai 30. syyskuuta 2011

Pippa ja Kate - ja juuri tässä järjestyksessä

Toiset tekevät kaikkensa päästäkseen julkisuuteen ja lehtien kansiin. Jotkut pääsevat sinne vuosien uurastuksen jälkeen omilla lahjoillaan. Upealla ulkonäöllä ja jo valmiiksi kuuluisalla partnerilla, voi tie parrasvaloihin myös avautua. Sitten on niitä harvoja tapauksia, joista tulee julkkisia ihan itsestään. Ei tarvitse olla lahjakas laulaja, eikä edes jalkapalloilijan viimeisin tyttöystävä.


Hyvä esimerkki näistä Hannu Hanhista on Cambridgen herttuattaren Catherinen  (eli lyhyesti vain Katen) sisko Pippa. Pippa ponkaisi lehtien kansiin kannettuaan siskonsa huntua Westminster Abbeyssä. Jos tulevan kuningattaren sisko olisi ollut ruma ja lihava, olisi media tuskin hänestä kiinnostunut. Tämä sisko ON  kaunis, hoikka, sinkku ja nuori.  Mikä parasta: hänellä on uskomattoman upea peppu.  Tällä yhdistelmällä hänestä tuli kertaheitolla kuuluisa. Noin vain!


Kate on ymmärrettävästi julkkis. Naimisiin mennessään hän tiesi, että kamerat tulevat seuraamaan häntä elämänsä loppuun asti. Suurimman potin taisi kuitenkin korjata kaunis sisko, joka mm istui eturivissä Lontoon muotiviikoilla ja jonka naama pilkistää milloin minkin lehden kannessa. Pippa saa nauttia luksuselämästä, ilman tittelin ja hovin velvotteita. Lehdet ja media rakastavat häntä, ja sitä kuuluisaa piukkaa peppua.


En yhtään ihmettelisi, jos Kate olisi joskus kateellinen siskolleen, joka on vapaa kuin taivaan lintu. Pippa nauttii seurapiirielämästä Lontoon sykkessä, eikä mitkään protokollat kontrolloi hänen tulemisiaan tai menemisiään. Kutsuja pukkaa postilaatikon täydeltä. Kate-parka puolestaan odottaa uskollisesti miestään, päivät pitkät helikopterilennoiltaan, jossain Jumalan selän takaan Walesissa.

Hello suorastaan rakastaa näitä siskoksia4 kommenttia:

 1. Joo, kyllä mieluummin vaihtaisin paikkaa Pippan kuin Katen kanssa. Jostain juorulehdestä luin, kuinka Kate oli käynyt ostoksilla TopShopissa, ostokset oli lueteltu tarkaan hintoineen ja mainittiin myos se, että kymmenen punnan korvakorut herttuatar laittoi takaisin hyllylle. Tuskin Pippan tekemisiä noin tarkkaan seurataan. Mutta saahan Kate sentään leikkiä prinsessaa... ;)

  VastaaPoista
 2. Osuitpas oikeaan. En olekaan miettinyt asiaa tuolta kannalta, mutta noinhan se just menee. Hyvà Pippa ja sen kuuluista peba!

  VastaaPoista
 3. Täällä Suomessakin Pippasta ja Pippan peffasta on lehdissä juttuja.....enpä muista montaakaan juttua Katesta nähneeni...☺

  Myönnettäköön, että en lehtiä, joissa juttuja olisi, luekkaan...mainoksia olen vaan nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Minna: Kate ei koskaan saa olla rauhassa ja päättää omista asioistaan. Pippa puolestaan voi valita mitä tekee. Minäkin olisin mielummin Pippa ja sen pepun ottasin myös LOL!

  Ciacy: Hienoa, että olet taas linjoilla.
  Pippa keräsi suuremman potin, vaikka ei kruunua saanutkaan. Ellei sitten mene Harryn kanssa naimisiin.

  Irmastiina: Luen itse englantilaisia lehtiä ja kummastakin siskosta kirjoitetaan. Kate tietysti on SE prinsessa, mutta Pippa peppunsan kanssa on myös erittäin kuuluisa.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!