lauantai 3. syyskuuta 2011

Irlannin Töyhtöhyypät

Ei kaikilla mene huonosti Irlannissa. Kuka muistaa nämä kaksoset Euroviisuista? John & Edward = Jedward takovat rahaa, vaikka eivät osaa edes kunnolla laulaa eikä tanssia. Nyt he mainostavat Vodaphonen kännyköitä ja ovat parasta aikaa Big Brother Housessa. Keikkoja pukkaa ja pankkitilin saldo senkun kasvaa. Vaikka näitä ärsyttäviä kaksosia en todellakaan fanita, joudun kuitenkin nostamaan heille hattua. Kuinka monet muut 19-vuotiaat pystyvät samaan?

8 kommenttia:

 1. Pakko tunnustaa, että olen koukussa UK:n Big Brotheriin. Tulee joka ilta katsottua se tunnin kooste ja joskus myös sen jälkeen tuleva talk show -ohjelma. :D

  Euroviisuissa tuo kaksikko ärsytti, sen sijaan koosteiden perusteella he vaikuttavat ihan mukavilta. Heidän missionsahan talossa on olla ärsyttäviä ja ovatkin siinä periaatteessa onnistuneet ja toisaalta taas saavat vauhtia ja toimintaa aikaiseksi.

  En silti menisi heidän mahdollista levyään ostamaan :D

  VastaaPoista
 2. Näin Suomen lehdistä silloin Euroviisujen aikaan juttuja näistä pojista. Todellakaan eivät taida laulunlahjat olla mitenkään ylivertaiset. Mutta hauskahan heitä on katsella.

  Tänä päivänä tuntuu siltä, että juurikaan substanssia ei tarvita julkkikseksi tuloon. Tärkeintä on, että iskee sopivaan saumaan.

  Ihanaa syyskuuta!

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä Johanna kanssa, ei paljon taitoa vaadita, että pääsee ns. julkikseksi. Jonkinlaista pelisilmää pitää kuitenkin olla, että sen osaa hyödyntää.

  VastaaPoista
 4. Luulin, että olet ryhtynyt ornitologiksi.

  VastaaPoista
 5. Tai harjoittamaan piilomainontaa? :)

  VastaaPoista
 6. Elegia: Big Brotheria en katso,mutta kaverit ovat sanoneet samaa, että siihen jää helposti koukkuun.

  Minäkin jätän levyn ostamatta.

  Johanna: Kaksosilla on sama manageri kuin Boyzonella ja Westlifella: Lou Walsh. Ei ihme, että rahaa tulee ovista ja ikkunoistakin. Löysivät sen oikean sauman!

  Elisabeth: Hyvä manageri ja paljon kijuvia pikkutyttöjä - tässä tapauksessa.

  Allu: En kuule taitaisi tunnistaa ihan oikeaa töyhtöhyyppää. Lintujen bongauksen jätän muille.

  Helena: Siirtykää kaikki Vodaphonen asiakkaiksi. Minulla on kännykässä kylläkin O2 liittymä.

  Heljä: Huokaile sinä vaan. M kyllä ymmärtää näiden päälle!!!!!

  VastaaPoista
 7. Omasta mielestäni kaksoset ovat aivan ihania ja mukavia! En halua loukata, mutta tuo on kateellisten puhetta!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!