torstai 4. elokuuta 2011

Kävelysauvat ja paljon korvapuusteja

Muistatteko, kun joskus kauan sitten päätin aloittaa sauvakävelyn. Blogikaveri Leena ystävällisesti lupasi tuoda minulle ylimääräiset sauvansa. Tiistaina sitten Leena ja hänen tyttärensä (poikani riparikaveri) tulivat meille kylään, ja toivat minulle sauvat ja paljon herkkuja Ikeasta. Leenaan muuten tutustuin Rouva Hoon kautta, joten tässä taas nähdään, että blogin kautta voi saada uusia ystäviä.

Vielä en ole päässyt sauvoja kokeilemaan, mutta huomenna olisi tarkoitus, jos säät sallivat. Eilisellä kävelylenkillä muuten kastuin taas vaihteeksi läpimäräksi. Koska kesästä ei tullut ihan odotusten mukaista, päätin tänään, että uimassa käydään vaikka sitten uimahallissa. Kävin uusimassa jäsenyyden läheisen hotellin kuntosalille ja uimahalliin, joten nyt päästään uimaan vaikka joka päivä, jos siltä tuntuu. Yleiseen uimahalliin on meiltä matkaa, ja paikan siisteystasossa olisi paljon parantamisen varaa. Ei ole kiva vaihtaa vaatteita pissalta haisevassa pukukopissa. Siksipä päätin, jälleen kerran, maksaa vähän enemmän siististä ympäristöstä.

Tiistaina työkaveri lähetti minulle tekstarin ja ilmoitti, että on minun vuoroni leipoa kakkuringin jäsenille.
Meillä töissä on aloitettu kakkurinki, joka tarkoittaa sitä, että jokainen rinkiin kuuluva leipoo omalla vuorollaan jotain hyvää koko porukalle. Luin tekstarin väärin, ja vuoroni olisikin ollut vasta ensi torstaina. No, kyllä ne korvapuustit maistuivat tänäänkin. Täällä kakut ja jälkiruoat ovat aina todella makeita, joten korvapuustit olivat hieman poikkeava leivonnainen.

Äidille kävin tänään ostamassa lankoja, koska kädet kaipasivat jo kovasti kudinta.Uimareissun jälkeen sukanvarsi näyttää olevan jo pitkällä.  Äiti on myös kova lukemaan, ja kun Suomesta tuodut kirjat oli luettu aloin miettimään, että mistä saisin lisää. Pistin Facebookiniin ilmoituksen ja sain heti vastauksen ex. työkaveriltani. Nyt meillä on ison pinon suomen kielisiä kirjoja, ja Leena toi vielä kolme lisää.

Huomenna on vuorossa pitkästä aikaan Suomi-neitojen illallinen. Kiva päästä vähän tuulettumaan!
Näin se on tämäkin viikko taas mennyt vauhdilla...3 kommenttia:

 1. Mahtava idea tuo kakkurinki...

  Oikein ihanaa iltaa teille kaikille Suomi-neidoille...☺

  VastaaPoista
 2. Kakkurinki oli hieno keksintö ja työpaikan miehistä on paljastunut uskomattomia leipojia. Yksikin oli tehnyt neljää erinlaista jäätelöä!
  Olin silloin valitettavasti lomalla, kun niitä tarjottiin.

  Nyt tässä saakin alkaa kohta valmistautumaan iltaa varten.

  VastaaPoista
 3. Mulla on suomenkielisia kirjoja tyrkylla vuodatus-blogini "Tavaraa tarjolla" -sivulla (sen linkki loytyy sielta oikeanpuoleisesta menusta), jos kiinnostaa.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!