tiistai 19. heinäkuuta 2011

Palattu on...

Ei välttämättä maailman järkevin idea: illalla kotiin ja heti aamulla töihin. Eikä täältä Suomeen lähtiessä se, että oli aamupäivän töissä ja ilalla lensimme. Tiukka aikataulu menköön lomanmaksimoinnin tiliin.  Nyt on pää pöyrällä, laukut vielä purkamatta, mutta ruisleivät sentään on tungettu pakastimeen. Tyhjyyttään ammottavan jääkaapin sain juuri täytettyä, ja seuraavaksin täytetäänkin sitten pyykkikonetta.

Töissä joku oli jossain tehtyt jotain, eikä koneeni toiminut. Harmitti, mutta ehkä oli parempi, että en päässyt  tyhjäpäisenä tekemään mitään emätöppäyksiä. Huomenna sitten uudella innolla.

Lomasta palaan paremmalla ajalla. Ensin pitää saada pää ja talo järjestykseen. Suomen helteiden jälkeen täällä on yllätys, yllätys KYLMÄ.  Aloittakaamme siis villasukkien esiinkaivamisella!

9 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Hienoa että saitte nautittua helteestä lomalla. Kuvia odotellessa :-)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan takaisin blogistaniaan. Toivottavasti jäi muutama aste lämmintä meillekin, kun loppukuusta lähdetään Suomeen.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa minunkin puolestani.Niin ne lomat vaan loppuvat aina,ja töihin on palattava.Hyva varmaan ettei koneesi töissa toiminut,niin saat pehmean laskun.

  VastaaPoista
 4. Jee, Vihreatniityt on takas!!! :)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin! - Meillä juuri lapset lensivät eilen Suomeen, tai Roosa siis halusi jäädä tänne. Kunhan toivutte Suomi-reissusta niin voitaisiin tosiaan tulla ne kävelysauvat tuomaan. J-P:n veli tulee meille visiitille nyt viikonloppuna mutta ensi tiistain ja elokuun 9. päivän välillä voitaisiin Roosan kanssa tulla käymään milloin vaan teille sopii.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin!
  Odotan innolla suomilomakuulumisia ja -kuvia.
  tsemppiä arkeen paluuseen ja haliterkut

  VastaaPoista
 7. Riitta: Kuvia otin paljon ja eilen niitä illalla editoin ja sain palkakseni kipeän ranteen!

  Allu: Jätin sinulle sellaiset 20 astetta lämpöä. Enempää et saa, kun loput tarvitaan täällä kylmässä Irlannissa. Ihan oikeasti olen harkinnut lämmityksen päälle laittamista.

  Eryah: Kiva, että minuakin on joku kaivannut.

  Leena: Soittelen sinulle tässä viikolla ja sovitaan sitten tarkemmin!

  MaaMaa: Lue eka kommentti. Kävin jo lukemassa blogiasi ja nostan hattua, kun sait ne kaikki tavarat kunnialla kannettua alas. Well done!

  VastaaPoista
 8. Karoliina: Kiitos! Joko Turkkin koti tuntuu kodilta?

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!