lauantai 4. kesäkuuta 2011

Se tuli sittenkin!

Nimittäin kesä! Kaksi päivää olemme nauttineet ihanasta auringon paisteesta. Valitettavasti huomenna, ainakin sääennusteen mukaan, palaamme taas normaaliin "ilmajärjestykseen".  Jospa metereologit olisivatkin väärässä ja kesä jatkuisi. Eipä taida toiveeni toteutua.

Viikonlopun suunnitelmat menivät täysin sekaisin, kun mies joutui lyhyellä varotusajalla lähtemään naapurisaarelle työhaastatteluun. Turha siitä on marista, joten en marise. Tämä elämä Vihreällä Saarella nyt vaan on nykyisin monille tälläistä. Toivotaan (toivokaa tekin), että tärppäisi.

Pilalle ei viikonloppuni kutenkaan mennyt, sillä iloiseksi yllätyksekseni sain tänne vieraaksi blogiystäväni Silhoueten ja hänen miehensä. Tässä tapaamisessa oli yksi huono puoli: aika loppui kesken ja juteltavaa olisi riittänyt vielä vaikka kuinka. Toivottavasti tapaamme uudestaan, sillä asummehan kuitenkin samassa saaressa.
Silhouette: heti maanantaina Skypeä asentamaan.

Nyt lähden ulos nauttimaan vielä auringosta. Muistan sitten sadekauden alettua, miltä tuo keltainen pallo näytti. Täällä on maanantaina yleinen vapaapäivä, joten tässähän ehtii vielä vaikka mitä.
Naapurin satoa. Saan käydä heillä salaatti - ja persiljavarkaissa!


12 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja pytyssä, että miehesi saisi paikan!!!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 3. Taallakin peukut pystyssa miehesi työpaikan puolesta.
  Sinullahan on ihanat naapurit,kun saat salaattivarkaissa kayda.

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Kiitoksia. Katsotaan miten käy. Irlannista ei löydy töitä vielä pitkään aikaan, niin surkea tilanne täällä on.

  Yaelian: Kiitos. Jospas se auttaisi, kun on blogiystävätkin peukuttamassa.

  Sateenkaari: Kiitos. Nämä naapurit ovat kyllä aivan ihania. Huomenna käyn hakemassa persiljaa ja teen makkarakeittoa.

  Hannele: Täällä sitä aina välillä vähän epäilee, että tuleekohan ollenkaan vai jäikö kevät "päälle".

  VastaaPoista
 5. Onnea miehellesi työhaastatteluun, toivottavasti tärppää!

  Täällä minun kesäpaikassa ei ole vielä kesää, nytkin tosi kova kaakkoistuuli, mutta sentään +11 C (toki siitäkin osa auringosta!). Valoa senkin edestä; huomenna lähtö kaupunkiin, jossa sitten onkin taas hellelukemia luvassa.

  Mukavaa huomisen vapaapäivää ja kesän jatkoa!
  PS. sinulla on mukavia naapureita!

  VastaaPoista
 6. Minullakin on peukut pystyssä. Ja olipas mukava lukea, että sielläkin on tavattu blogiystäviä :)) Sellaisesta on aina mukava kuulla: maailma pienenee kummasti blogien myötä :D

  VastaaPoista
 7. Helena: Täällä oli aivan mahtava ilma eilen. Nyt näyttää vähän siltä, että ehkä se aurinko vielä paistaa tuolta pilven takaa.

  Katsotaan miten käy. Etsivät kahta insinööriä. Toisen pitäisi tehdä vain yötöitä. Suurilla rakennuksilla kaikki testaukset tehdään yöllä.
  Tuo työ olisi hankalaa, sillä viikonloput kuluisiva sitten nukkuessa. Jotain muitakin virityksiä on, joten nyt vain odotellaan.

  Elegia: Blogiystävät ovat tulleet minulle todella tärkeiksi. Teiltä on tullut aina kannustavia viestejä. Niin kuin nytkin! Oikeassa olet maailma on pienentynyt kummasti.

  VastaaPoista
 8. Peukut pystyssä ja isovarpaat kanssa! :)
  Kivaa, että tapasit blogiystävän - toivottavasti mekin vielä some day !
  Nautihan auringosta, täällä on tajuttoman kuuma! Mutta sateita luvassa alkuviikoksi.

  VastaaPoista
 9. MaaMaa: Kiitos. Isovarpaista on varmasti apua.
  Eiköhän mekin vielä joskus tavata. Varataan siiten paljon "lörpöttelyaikaa"!
  Tänään aurinko paistaa, mutta on paljon viileämpi.

  VastaaPoista
 10. Oli tosiaan jännä lähteä "blind date"lle, suomalaisen tunnistaa kyllä heti niinkin isolta parkkipaikalta : ) Mies sanoi heti alkuun, ettei kestä kahta tuntia kuuntelemassa suomen kielen pajatusta (ovatkohan Suomen-reissut olleet turhan rankkoja?), joten tapaaminen sujui näin paremmin, kun saatiin omaa aikaa. Minulle suomen puhuminen on harvinaista herkkua, koska en ole puhelin-ihmisiä (mietin edelleen sitä skypeä)ja mieluummin puhun joko livenä tai sitten kirjoitan. Kiitos myös lapsuudesta tutusta marjaherkusta: ei kun sokeria vain tuoremarjojen päälle - niinhän se oli. Olen surkean huono puutarhuri kun vertaan vanhempiini: heillä oli omenoita, karviais-, viinimarja, vattu-,ja mansikkapensaita vihannesmaan lisäksi. Vaan olipa heillä isompi pihakin!
  Peukut pystyssä myös minun mieheni työhaastatteluun joka on torstaina, haastattelut alkavat olla tosi harvinaisia Irlannissa, jossa ei enää saa edes vastausta hakukirjeisiin. Minua jännittää myös oman pojan Leaving Cert kokeet jotka alkavat huomenaamulla, niistä riippuu niin paljon.

  Suomessa päästiin ainakin ennen pääsykokeilla yliopistoon, täällä kaikki riippuu pinnoista joita saa koulun kokeissa. Kohtalon Päivä eli tulokset saadaan vasta 17.8. Niin kai Junior Cert-tuloksillekin?

  Oletko nähnyt uuden version Täällä Pohjantähden alla-sarjasta? Voin lähettää.Se on mahtava.

  Eli peukut pystyssä ja varmuuden vuoksi vielä sormet ristissä irlantilaisittain, molemmille miehille ja pojille!

  VastaaPoista
 11. Silhouette: Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu. Maisemanvaihdos piristää aina. Meillä syötiin kotona mustikka-ja mansikkamaitoa. Ihan hyvää sekin oli, ja sokeria tietysti päälle.
  Pidän peukkuja huomenna miehellesi. Toivottavasti tärppää.
  Tänään oli englannin koe ja taisi mennä ihan hyvin. Tulokset saavat vasta 14.9. Toivon pojallesi onnea ja paljon pisteitä, sillä niillähän täällä pelataan.
  En ole nähnyt tuota uutta versiota Täällä Pohjantäden alla-sarjasta. Mielelläni sen otan vastaan.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Kiitos!